AOV aanbod speciaal voor huisartsen

AOV aanbod speciaal voor huisartsen

Scherpe premie én beroepskorting

Op dit moment heeft VLC & Partners een interessant aanbod voor huisartsen vanuit De Goudse. Zij bieden op dit moment in de eerste drie jaar een korting van respectievelijk 30%, 20% en 10% op hun arbeidsongeschiktheidsverzekering. Bent u daarnaast ook nog lid van de Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen? Dan krijgt u nog eens 10% korting op uw premie. Wilt u daar gebruik van maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVERZEKERING IN 5 STAPPEN:

 1. Inventariseren: Om advies te kunnen geven over welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste aansluit bij uw wensen, hebben wij een aantal gegevens nodig. Vul hieronder het formulier in en wij zullen contact met u opnemen om telefonisch uw situatie te bespreken.
   
 2. Analyseren: Op basis van uw gegevens gaan wij met uw aanvraag aan de slag. Wij maken een analyse om zo tot een goed mogelijk advies te komen voor uw arbeidsongeschiktheid. De verschillende opties en de verschillen brengen wij voor u in kaart.
   
 3. Adviseren: U ontvangt van ons een persoonlijk advies en een bijpassende offerte voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het advies wordt telefonisch met u besproken.
   
 4. Regelen: Indien u akkoord bent gaan wij de verzekering voor u aanvragen bij de verzekeringsmaatschappij. U wordt daarbij op de hoogte gehouden van de voortgang. U ontvangt na acceptatie de verzekeringspolis per post. Wij regelen ook de opzegging van uw oude verzekering.
   
 5. Beheren: Wij nemen jaarlijks contact met u op om uw situatie te toetsen. Is er ergens anders een gunstiger aanbod, dan brengen wij u daarvan op de hoogte. Wij zullen wanneer dat nodig is aanpassingen doen, zodat u altijd een goed product heeft en nooit teveel betaald.