Big data helpt HR bij duurzame inzetbaarheidsbeleid

Big data helpt HR bij duurzame inzetbaarheidsbeleid.

Big data helpt HR bij duurzame inzetbaarheidsbeleid.

 

 

|  Artikel      
Big data helpt HR bij duurzame inzetbaarheidsbeleid.

 

Download artikel

 

Welzijn op de werkvloer: De sleutel tot duurzame groei

Duurzame inzetbaarheid is meer dan een HR-beleid; het is een investering in de toekomst van uw organisatie en het welzijn van uw medewerkers. Amplitie, een kerncomponent van dit beleid, richt zich op het versterken van positieve werkervaringen en relaties. Het gaat om het bouwen aan een veerkrachtige bedrijfscultuur waarin medewerkers zich niet alleen gewaardeerd voelen, maar ook gemotiveerd zijn om zich continu te ontwikkelen en aan te passen aan veranderingen.

Preventieve zorg speelt hierbij een cruciale rol; het omvat proactieve maatregelen om de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers te bevorderen, onder meer door gezondheidsrisico's te minimaliseren en een gezonde werkplek te creëren. Curatieve zorg sluit hierop aan door de behandeling van zieke werknemers te optimaliseren, zodat zij snel en gezond weer aan het werk kunnen. Door in te zetten op duurzame inzetbaarheid draagt u bij aan een hogere productiviteit en een sterkere bedrijfscultuur.

Bij VLC & Partners begrijpen we de complexiteit van deze elementen en bieden we een gestructureerd stappenplan voor een succesvolle implementatie. Wilt u meer weten over hoe deze aspecten uw organisatie kunnen transformeren? Ontdek het met onze Duurzame Inzetbaarheid Scan. Neem contact op voor een toekomst waarin uw medewerkers en uw bedrijf samen bloeien.

 

 

Kom jij ook naar het HR-Kennisfestival?


Ben jij klaar om als professional voorbereid te zijn op de toekomst en wil je jezelf onderscheiden in het dynamische domein van HR en salaris? Dan is dit evenement een absolute aanrader.

Speciaal voor HR professionals is er een innovatief programma samengesteld met praktijkgerichte rondetafelgesprekken, diepgaande kennissessies op basis van de laatste trends en ontwikkelingen in HR-land.

Wanneer: 30 november   
Waar: Jaarbeurs Utrecht   
Voor wie: HR professionals  
 

Schrijf je in

Ontmoet Daniel Rijnbeek 30 november op het HR Kennisfestival

Wij zijn trots te kunnen aankondigen dat onze eigen HR-expert en strategisch adviseur, Daniel Rijnbeek, deel zal nemen aan het aankomende HR Kennisfestival op 30 november, georganiseerd door PWnet en Salarisnet. Daniel, de auteur van het onderstaande artikel over de implementatie van duurzame inzetbaarheidsbeleid met behulp van Big Data, zal zijn inzichten en ervaringen delen tijdens een interactieve ronde tafel discussie. Wij begrijpen dat de wereld van HR constant evolueert en dat het essentieel is om voorop te lopen met innovatieve en effectieve strategieën. Daniel heeft zich onderscheiden als een vooruitstrevende denker op het gebied van duurzame inzetbaarheid en het gebruik van data-analyse om HR-beleid te versterken.

Heb je vragen over hoe je Big Data kunt integreren in jouw HR-beleid of hoe je een duurzaam inzetbaarheidsbeleid succesvol implementeert? Daniel is jouw go-to expert. Met zijn diepgaande kennis en praktische benadering helpt hij organisaties om hun HR-strategieën naar een hoger niveau te tillen.

Voor meer informatie over Daniels sessie op het HR-kennisfestival en hoe je je kunt aanmelden, kijk hier.

Ontmoet Daniel Rijnbeek 30 november op het HR Kennisfestival