Uw verzuim verlagen door een collectieve zorgverzekering

Uw verzuim verlagen door een collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering draagt bij aan het gezond houden van uw werknemers. Preventie heeft tot doel het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid. Hierdoor worden medische problemen voorkomen of gereduceerd. Dit alles leidt tot een lager verzuim en - voor de werkgever - lagere kosten.

Voordelen van schaalgrootte

Werkgevers met 20 tot 500 werknemers zijn vaak te klein om voor een aantrekkelijk collectief zorgaanbod in aanmerking te komen. Vanuit onze visie op Zorg hebben wij gezocht naar een betrouwbare partner met een sterke inkoopkracht CZ is, overeenkomstig onze visie, bereid te investeren in preventieve programma’s. Met 3,6 miljoen verzekerden behoort CZ tot de drie grootste zorgverzekeraars van Nederland. CZ heeft op ons verzoek een aanbod mogelijk gemaakt waardoor ook minder grote bedrijven kunnen genieten van de voordelen die een grote(re) werkgever zelf kan bedingen. Uw medewerkers profiteren hierdoor van een hogere korting en u profiteert van de aanvullende dienstverlening die wij samen met CZ bieden.  

Gezonde werknemers, gezond bedrijf

Interventie Expert en Online Interventiewijzer
U krijgt de beschikking over de dienstverlening van de CZ Interventie Expert voor onder andere het inzetten en regelen van interventies en wachtlijstbemiddeling. Heeft u meer dan twintig werknemers, dan krijgt u toegang tot de Online Interventiewijzer waarmee u op een snelle en efficiënte manier zelf inzicht krijgt in de verschillende interventiemogelijkheden. 

Vitality Portal
Voor uw medewerkers stellen wij het Vitality Portal beschikbaar. Hier kunnen uw medewerkers zelf aan de slag met hun gezondheid. Of ze nu willen stoppen met roken, afvallen of een betere balans zoeken tussen werk en privé. En omdat het niet altijd makkelijk is om te beginnen én vol te houden, staan er altijd coaches  klaar en vinden de medewerkers online trainingen en testen om ze hierbij te helpen. Het Vitality Portal stimuleert het zelfmanagement van de medewerkers. 

VLC & Partners doet meer

Ondersteuning bij uw gezondheidsbeleid
Wij vinden de gezondheid van uw medewerkers belangrijk. Samen met CZ nodigen wij u daarom geregeld uit voor workshops over duurzame inzetbaarheid en de manier waarop u kunt bijdragen aan een goede gezondheid van uw medewerkers. Ook biedt CZ op diverse gebieden ondersteuning bij uw gezondheidsbeleid. In bijgaande flyer leest u hierover meer.  

Online uw collectieve zorgverzekering vergelijken met andere verzekeringen
Een goed verzekerde medewerker verzuimt minder snel. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw collectieve zorgverzekering is het belangrijk dat uw medewerkers ook daadwerkelijk deelnemen. Vaak is het voor medewerkers lastig om hun huidige verzekering te vergelijken met het collectieve aanbod. Met de collectieve zorgvergelijker kan dat wel. Uw medewerker vergelijkt eenvoudig de polissen inclusief collectieve korting en dekking en kan de polis direct afsluiten.  

Regel nu uw collectieve zorgverzekering

Onze adviseurs zitten voor u klaar om u te helpen en te adviseren. 

Bel ons nu en regel het vandaag nog. 

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Arjen Karelse

Arjen Karelse

Employee Benefits