Video's

Video's

Alle beelden op een rij

Regelmatig brengen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelen rondom het coronavirus. Dit doen wij op onze website, op social media en zoals hier door middel van enkele video's. Onze adviseurs geven hierin hun persoonlijke visie op de gebeurtenissen en wat u als klant het beste kunt doen. Een overzicht alle video's die wij gedeeld hebben op onze LinkedIn vindt u hieronder.

Thuiswerken

Tegenwoordig werken we veel thuis, maar brengt dat ook cyberrisico's met zich mee? Durmus Barlas legt uit waarom we daar juist nu alert op moeten zijn.

Financiƫle planning

In deze soms onzekere tijden is het fijn om inzicht te hebben in uw financiële situatie. Een financiële planning geeft inzicht en stelt gerust. Edgar de Jager vertelt er meer over.

Pensioen

Welke invloed heeft corona op pensioenregelingen en hoe kun je daarmee omgaan? In deze aflevering geeft Rudi Smit aan welke aandachtspunten er zijn.

Aansprakelijkheid

Martijn de Haan, Specialist & Broker Aansprakelijkheid, werkt ook thuis. In deze video geeft hij kort aan wat de aandachtspunten zijn bij aansprakelijkheid en corona.