Internationaal
Internationaal

Internationaal

Internationaal risicomanagement | verzekeren

Download de e-paper Internationaal verzekeren

Internationaal ondernemen

Nieuwe markten betreden en kansen benutten over de grens is tegenwoordig voor veel ondernemingen heel vanzelfsprekend. Vaak bent u bezig met ondernemen en uw bedrijf succesvol te maken. Complexe thema’s als buitenlandse verzekeringsrisico’s en de lokale wet en regelgeving hebben wellicht niet primair uw aandacht. We helpen u graag hierbij!

Wereldwijde verzekerings- en consultancydiensten
Als ervaren risicoadviseur bieden we wereldwijd verzekerings- en consultancydiensten aan. We zijn actief in diverse sectoren: Handel, Zakelijke dienstverlening, ICT, Maakindustrie, Logistiek, Bouw en Recreatie. 

  • Wij hebben de expertise in huis om u te helpen de risico’s waarmee u in buitenlandse markten geconfronteerd wordt te beheersen.
  • Onze consultants werken risicoadvies- en verzekeringsoplossingen voor u uit zodat u zich kan focussen op waar u goed in bent: het ondernemen. 

Maak een vrijblijvende afspraak
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, lokale wet- en regelgeving, compliance en/of kostenbeheersingsoplossingen? Neem dan contact op met onze consultants van het internationaal accountteam.

 

Maak een afspraak

De belangrijkste risico's bij activiteiten in het buitenland

Regelgeving

Logistiek

Aansprakelijkheid

Arbeidsongevallen

5905

Onze werkwijze

  • Integrale aanpak
  • Optimalisatie van uw bedrijfsvoering
  • Overzicht en grip
  • Specialistische sectorkennis

De belangrijkste aandachtspunten

1

Bepaal uw strategie

Centraal en/of decentraal risicomanagement

2

Compliance

Voldoe aan de wettelijke vereisten per land

3

Dekkingen

Houd rekening met verplichte en/of specifieke dekkingen in de verschillende landen
Laad meer artikelen

Internationaal accountteam

Agnita Braun

Wilt u meer weten?
Agnita Braun staat voor u klaar.

Internationaal zaken doen is uitdagend en vaak complex. Dat is waar ik mijn relaties graag bij help. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche en ondersteun ik onze relaties in nationale en internationale verzekeringsvraagstukken. Vanuit mijn coördinerende rol ben ik de schakel tussen u als relatie en de (lokale) verzekeraar.  Mijn doel is u te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op uw business.

 

Rob Scheepers

Wilt u meer weten?
Rob Scheepers staat voor u klaar.

Jarenlang help ik al zakelijke klanten vanuit allerlei landen met hun schadeverzekeringen zodra zij in Nederland een entiteit opstarten. Het is altijd fijn om ondernemers wegwijs te maken in het landschap van Nederlandse schadeverzekeringen. Wat past specifiek bij het bedrijf? Wat zijn specifieke Nederlandse verzekeringen? Wat zijn de nieuwe risico’s? Wat is misschien al geregeld door het moederbedrijf?  Uiteindelijk breng ik samen met de klant alles in kaart en zal u zich prettig voelen bij de geboden eindoplossing. En heeft u behoefte aan een oplossing voor een entiteit buiten Nederland? Ook dan kan ik u helpen of breng ik u in contact met een betrouwbare partner in ons netwerk. 
 

 

Stef Vermeulen

Wilt u meer weten?
Stef Vermeulen staat voor u klaar.

Grensoverschrijdende verzekeringsprogramma's kunnen zeer complex zijn. Wij kunnen u adviseren over multi-dekkingsstrategieën waarmee u uw risico's op wereldwijde schaal kunt beheren. Neem contact met me op voor een kennismaking!

Jana van Bokhoven

Wilt u meer weten?
Jana van Bokhoven staat voor u klaar.

Meer dan 20 jaar adviseer ik internationaal opererende bedrijven over centraal en/of decentraal risicomanagement. Internationaal zaken doen betekent diversiteit. Elk land kent specifieke wet- en regelgeving en de lokale contractuele eisen kunnen uiteenlopend zijn. Ik help u graag op weg binnen deze uitdagende wereld. Complexe vraagstukken en creatieve maatwerkoplossingen, daar word ik enthousiast van.

René Wentink

Wilt u meer weten?
René Wentink staat voor u klaar.

Bij het opzetten en onderhouden van een internationaal verzekeringspakket zijn kennis, ervaring, coördinatie en communicatie van groot belang. Dit neem ik u graag uit handen, zodat uniformiteit in de groepsverzekeringsprogramma’s is gewaarborgd. En u het overzicht heeft van de lokale verzekeringsportefeuilles. Als accountmanager onderhoud ik dagelijks contacten met onze internationale partnermakelaars, zodat de lijnen kort zijn en een wereldwijde service voor u beschikbaar is. Let’s do business!

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Diane Biersteker

Diane Biersteker

Directie & Management