30 januari: BNR Cyber Knights

30 januari: BNR Cyber Knights

Hoe goed is uw bedrijf voorbereid op cybercrime? Weet u wat u moet doen wanneer hackers het op uw organisatie gemunt hebben?

Twee op de drie ondernemers in Nederland krijgt vroeg of laat een keer te maken met cybercrime. Ze worden getroffen door een virus of DDoS-aanval, zijn slachtoffer van identiteitsfraude of moeten opboksen tegen ransomware. Of, wat zelfs nog veel vaker gebeurt, een medewerker heeft een usb-stick, telefoon of laptop verloren.

Ontdek het zelf tijdens het event BNR Cyber Knights en leer:

  • Met welke cyberbedreigingen u als ondernemer of directeur rekening moet houden

  • Wat de gevolgen kunnen zijn van een aanval

  • Welke maatregelen u kunt treffen om de risico’s te verkleinen

  • Bij wie u terecht kunt voor de juiste hulp

  • En wat uw bedrijf mag verwachten van de overheid

De bijeenkomst bestaat uit een plenaire sessie met aansluitend een workshop. Bij aanmelding voor deze bijeenkomst kunt u een voorkeur uitspreken voor één van de volgende workshops:

Managementgame cyberaanval

Bent u voorbereid? Kunt u de druk aan? We simuleren een echte cyberaanval op een organisatie waarin u actief bent. In deze managementgame wordt u uitgedaagd om snel cruciale beslissingen te nemen die bij een cyberaanval komen kijken.

Dubbelpresentatie 1

We spijkeren uw kennisniveau bij op twee fronten. Het eerste half uur luisteren we naar het verhaal van een ethisch hacker die vertelt over zijn werk. Het tweede half uur staat in het teken van de AVG, de nieuwe Europese privacywetgeving. Hoe bereidt u uw eigen organisatie voor op deze set aan regels? Welke concrete stappen zet u?

Dubbelpresentatie 2

Waar moet u als organisatie nou echt op letten als het over digitale beveiliging gaat? Hoe houdt u ransomware, phishing en virussen buiten de deur? Het eerste half uur verzorgt een beveiligingsspecialist een workshop die ingaat op vragen als deze. In het tweede deel van deze workshop kijken we naar de ontwikkeling van big data in de automotive.

BNR Cyber Knights is een initiatief van BNR Nieuwsradio en wordt mede mogelijk gemaakt door Van Lanschot Chabot Mandema & Partners. Meer informatie? Klik hier.