Host City Supplier Volvo Ocean Race 2018 Finish in Den Haag

Host City Supplier Volvo Ocean Race 2018 Finish in Den Haag

Van Lanschot Chabot/Mandema & Partners Host City Supplier Volvo Ocean Race 2018 Finish in Den Haag

Van Lanschot Chabot/Mandema & Partners en de organisatie van de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag gaan samenwerken. Van Lanschot Chabot/Mandema & Partners is adviseur inzake het risicomanagement en bemiddelaar van het verzekerbare deel van het evenement in Scheveningen en ‘Host City Supplier’ van het zesdaagse evenement rondom de finish van deze legendarische race. In die week van 24 juni tot en met 1 juli worden ongeveer 350.000 bezoekers verwacht.

Directeur Robert Dalhuisen over dit partnership: ‘De Volvo Ocean Race is een zeilspektakel. Een uitputtingsslag voor de bemanning die alle natuurelementen trotseert. Van enorme hitte tot zware stormen en barre kou. Dit jaar is de finish in Scheveningen waardoor wij een rol van betekenis kunnen spelen bij dit prachtige event. Wij dragen zorg voor een gedegen risico-advies en waar nodig het verzekeren hiervan. En ja, daar zijn we heel trots op’.

Van Lanschot Chabot/Mandema & Partners is een vertrouwd risico-adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. We zijn gespecialiseerd in de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel.

Door kennis te vergaren en te vertalen naar onze sectoren en bijbehorende risico’s bouwen we aan een stevig fundament voor onze klanten. Door vooruit te zien, te anticiperen, maar vooral door te pionieren op ons vakgebied bouwen we mee aan bedrijfscontinuïteit. Want verandering in de markt vraagt om durf. Niet alleen van de ondernemers, maar ook van ons. We zijn dan ook meer dan een adviseur. We streven naar volwaardig partnership met onze klanten. Zo brengen we bedrijven in topvorm.