Nieuwe merkcampagne voor VLC & Partners

Nieuwe merkcampagne voor VLC & Partners

"Wat als …” is het leidende thema voor de nieuwe merkcampagne van VLC & Partners, die op 14 oktober van start is gegaan. Een campagne om de nieuwe naam van ons bedrijf en de dienstverlening die wij bieden bekend te maken in zowel de zakelijke als particuliere markt.

VLC & Partners helpt bedrijven en ondernemers vooruit

VLC & Partners heeft gekozen voor een onderscheidende positionering. Waar veel bedrijven in de markt voor risicobeheersing en verzekeren zich richten op het beschermen van zaken, richt VLC & Partners zich op het verwezenlijken van ambities en het verzilveren van kansen. Risico's die daarbij komen kijken brengt het bedrijf zo goed mogelijk in kaart. VLC & Partners biedt oplossingen om deze risico's beheersbaar te maken en verzekert deze waar dat nodig is. VLC & Partners doet dat niet alleen op het gebied van schade aan zaken maar ook op het gebied van schade door verzuim. Zo helpt VLC & Partners bedrijven en ondernemers vooruit. De nieuwe slogan "Loop voorop, kijk vooruit" vat deze gedachte energiek samen. 

Kansen zien en ambities realiseren

Samen met haar klanten kijkt VLC & partners graag vooruit. Zo wordt het verzilveren van kansen en realiseren van ambitie een stuk gemakkelijker. VLC & Partners werkt voor mooie bedrijven in verschillende sectoren van de zakelijke markt. Ook ondernemers zelf kunnen privé met hun vraagstukkken op het gebied van risicobeheersing en verzekeren bij ons terecht.