Nieuwe naam: VLC & Partners

Nieuwe naam: VLC & Partners

Van Lanschot Chabot en Mandema & Partners, twee toonaangevende Nederlandse merken op het gebied van risicomanagement, employee benefits en private insurance bundelden in 2017 hun krachten. Zij gaan nu samen verder als VLC & Partners. Een nieuwe naam die staat voor 250 jaar ervaring met een gezonde ambitie en Nederlands ondernemerschap.

Directievoorzitter Lando te Molder : ‘Met onze nieuwe naam spelen we in op de snel veranderende klantvraag. VLC & Partners weerspiegelt onze historie, maar ook de ambitie om kwaliteit en groei te blijven creëren voor onze klanten. Met onze gespecialiseerde partners op het gebied van risicomanagement, employee benefits en private insurance kunnen wij onze klanten nog meer expertise bieden. Uiteraard kunnen onze klanten blijven vertrouwen op onze kwaliteit in adviezen en dienstverlening.’

 

 

Welkom op onze nieuwe website

En bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Wij hebben onze website in een nieuw jasje gestoken. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld door de vernieuwde indeling van onze dienstverlening en een overzichtelijke pagina klantenservice. Er zijn ook functionaliteiten hetzelfde gebleven zoals het inloggen op extranet of de mijn-omgeving. .

Met de nieuwe website introduceren wij tegelijkertijd onze vernieuwde huisstijl. Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden, hebben wij ervoor gekozen om de nieuwe huisstijl gefaseerd door te voeren. Eerst worden de oude voorraden opgemaakt, daarna worden nieuwe materialen gedrukt. U ziet dus af en toe nog de oude huisstijl op brochures of brieven staan.

Onze website is continu in ontwikkeling. Wij horen graag wat u van de nieuwe website vindt!