Overname Sjoerts en De Beer (Rietpolis.nl)

Overname Sjoerts en De Beer (Rietpolis.nl)

Persbericht

Overname portefeuille Sjoerts & De Beer door Van Lanschot Chabot

Van Lanschot Chabot heeft op 1 januari 2016 Sjoerts & De Beer (www.rietpolis.nl) overgenomen.

Sjoerts & De Beer is een succesvol en groeiend assurantiekantoor dat zich speciaal richt op de doelgroep van eigenaren van rietgedekte panden. In 1998 is hiervoor in samenwerking met de Vakfederatie Rietdekkers de ‘Rietpolis’ ontwikkeld. Deze exclusieve samenwerking zal worden voortgezet na overname. Onderdeel van de portefeuille is ook de B&B polis (www.bbpolis.nl) en de verzekeringen voor de leden van de Vakfederatie Rietdekkers.

De portefeuille van Sjoerts & De Beer sluit naadloos aan bij de ambitie van Van Lanschot Chabot om haar succesvolle Private Insurance label verder uit te bouwen. Met de overname wordt het Private Insurance aanbod, bestaande uit advies en bemiddeling op het gebied van bijzondere huizen, auto’s, kunst en verzamelingen uitgebreid. Het label Rietpolis.nl zal als zodanig blijven bestaan.

Wie is Van Lanschot Chabot?

Van Lanschot Chabot richt zich met hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van risicomanagement, en advies en bemiddeling van verzekeringen op de zakelijke en particuliere markt. Met persoonlijke aandacht, gecombineerd met grondige kennis van zaken, bedienen wij specifieke doelgroepen binnen de mid-corporate zakelijke markt. Daarnaast richten wij ons op de welgestelde particulier en de DGA/bestuurder.