Samen verder voor VLC & Partners en Mutsaerts

Samen verder voor VLC & Partners en Mutsaerts

Vandaag, 15 juli 2021, is bekend gemaakt dat we kiezen voor een gezamenlijke toekomst. VLC & Partners en Mutsaerts gaan verder als één bedrijf. Samen gaan we met meer dan 400 collega’s vormgeven aan onze groeiambitie de komende jaren. Samen verder, samen sterker! Bekijk het persbericht.

Fusie VLC & Partners en Mutsaerts

Samen verder, samen sterker
Mutsaerts is, net als VLC & Partners, specialist in de verzekeringsmarkt en van oorsprong een familiebedrijf. Momenteel werken zij met 70 professionals vanuit de vestiging in Tilburg. Gezien de ontwikkelingen in verzekeringsland is deze fusie een logische stap. Het biedt de kans om twee kwalitatieve, sterke en gezonde organisaties met een vergelijkbaar DNA samen te voegen. Zo kunnen we samen sneller innoveren, meer expertise bieden én een stevige positie innemen richting verzekeraars. 

Vertrouwde contactpersonen blijven
Mutsaerts en VLC & Partners blijven onder hun eigen naam opereren. De dienstverlening en service blijven op hetzelfde hoge niveau dat u van ons gewend bent en u houdt uw vertrouwde contactpersonen.  Door de krachten te bundelen zult u op termijn een nog betere kwaliteit van dienstverlening van ons ervaren. De huidige partners, Freek Njio, Freek Verhaaf en Jurgen van Woensel blijven ook na de fusie verbonden aan de organisatie.