Uitdaging voor brandverzekeringen in 2019 en 2020

Uitdaging voor brandverzekeringen in 2019 en 2020

In de vakmedia heeft u er mogelijk al een en ander over gelezen. Het verlengen van uw brandverzekering voor 2019 en 2020 zal meer uitdaging geven dan voorgaande jaren. Afgelopen jaren is er veel schade geweest in Nederland, maar ook wereldwijd. Deze schade heeft de resultaten gedrukt van de verzekeraars. Alle verzekeraars zullen komende tijd de premies verhogen en de eisen voor een verzekering aanscherpen. Daarom is het voor bedrijven een uitdaging om zich goed te verzekeren.

Om een goede offerte te krijgen voor de verlenging van uw brandverzekering is het belangrijk dat recente inspectierapporten bij VLC & Partners aanwezig zijn en dat wij deze mogen delen met andere verzekeraars. Met deze informatie kunnen verzekeraars een aanbod doen dat past bij uw situatie. Ook is het belangrijk dat u de aanbevelingen van de verzekeraar goed heeft opgevolgd. Verzekeraars zijn steeds kritischer op bedrijven die niet adequaat omgaan met het opvolgen van aanbevelingen.

VLC & Partners gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er zijn om uw bedrijf ook komend jaar weer te verzekeren. Daarbij zullen we waar nodig ook in gesprek gaan met buitenlandse verzekeraars uit ons uitgebreide netwerk. Mogelijk hebben we daarbij uw risico informatie ook in het Engels nodig.

Wilt u snel weten welke aanpak wij zullen volgen voor uw onderneming? Neem dan contact op met uw accountmanager. Hij praat u graag bij over de mogelijkheden.