Voorkom inbraak tijdens uw vakantie door een goede voorbereiding.

Voorkom inbraak tijdens uw vakantie door een goede voorbereiding.

Vakantietijd is helaas ook een toptijd voor inbrekers. Door uw huis een bewoonde indruk te geven verkleint u de kans dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. En hoe leuk het ook is om iedereen te laten weten dat u op reis bent, laat geen meldingen en foto’s achter op Twitter, Facebook of uw weblog. Zo maakt u het inbrekers wel erg makkelijk.

Een aantal tips op een rij
Vraag uw buren om op uw woning te letten. Of bijvoorbeeld hun auto zo nu en dan op uw oprit te parkeren. Vraag hen uw brievenbus te legen. Gebruik een tijdschakelaar voor uw verlichting (op verschillende plekken in huis).
Maak geen melding op social media zoals Twitter of Facebook dat u op vakantie bent. Pas ook op met uw afwezigheidsbericht in uw e-mail. Verwijder zoveel mogelijk persoonlijke informatie en controleer uw profielen. Scherm persoonlijke berichten zoveel mogelijk af voor buitenstaanders.

En dan gaat u op reis. Voorkom vervelende gebeurtenissen tijdens uw reis en zorg voor een goede reis- en annuleringsverzekering.

Medische kosten
Vaak zijn de medische kosten in het buitenland veel hoger dan in Nederland. Uw basiszorgverzekering vergoedt de kosten tot het bedrag dat de behandeling in Nederland zou kosten. Het meerdere kan worden vergoed door een aanvullende zorg- of  reisverzekering. Controleer voor u op reis gaat of u dit goed geregeld heeft.

Bel voor meer informatie (073) 692 47 73 of mail particulieren@vanlanschotchabot.com
*Bij dekking volgens de polisvoorwaarden.