Wij houden u graag op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte

Vanaf 25 mei a.s. geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze privacywet gaat over het gebruik van persoonsgegevens. Wij informeren u graag dat u – zoals u gewend bent – periodiek nieuwsbrieven en informatieve mailings blijft ontvangen indien u hier prijs op stelt.

Onze expertisegebieden: Risicomanagement, Zorg & Verzuim en Pensioen

Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners is een kennisgedreven organisatie en wij zijn op zakelijk gebied bij uitstek de partner voor: Risicomanagement, Zorg & Verzuim en Pensioen. Met onze unieke totaalaanpak brengen wij risico’s in beeld en adviseren wij over deze risico’s in specifieke sectoren.

Onze kennis vertaald naar uw bedrijf

Door vakkennis te combineren met het goed begrijpen van uw bedrijf en de markt waarin uw bedrijf opereert, bieden wij u kwaliteit en service op maat. U bent daarom ook van ons gewend om periodiek nieuwsbrieven en informatieve mailings te ontvangen. Dit verandert niet door de nieuwe wetgeving. Wij blijven u informeren over de actualiteiten die voor u van belang zijn.

Uitschrijven altijd mogelijk

Uiteraard bieden wij u altijd de mogelijkheid om u uit te schrijven. De link hiervoor vindt u onderaan de nieuwsbrief die wij u sturen.

Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met uw adviseur. U kunt ons ook bereiken via het algemene telefoonnummer 073-692 46 57.