Pensioenonderzoek 2022

Pensioenonderzoek 2022

Wij waarderen uw deelname

Start onderzoek

Pensioenonderzoek 2022

Wat fijn dat u wilt deelnemen aan het grootschalige pensioenonderzoek van VLC & Partners. Alle bedrijven met een pensioenregeling krijgen te maken met de gevolgen van het pensioenakkoord. Het onderzoek richt zich met name op hoe bedrijven zich hebben voorbereid op het pensioenakkoord, welke stappen al genomen zijn en welke rol pensioencommunicatie binnen de onderneming speelt. Uw deelname helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Deelname neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag. 

Start onderzoek

Waarom uw deelname belangrijk is
Waarom uw deelname belangrijk is

Onderzoeksrapport
Het onderzoek geeft u waardevolle inzichten. U ontvangt een onderzoeksrapport waarin u uw visie kunt vergelijken met die van vergelijkbare bedrijven uit uw sector/branche. Hiermee kunt u uw concurrentiepositie bepalen. Dit is belangrijk omdat u door de komst van het pensioenakkoord uw visie, concurrentiepositie en strategische personeelsbeleid opnieuw moet formuleren.

Gratis deelname webinar
U wordt uitgenodigd om -geheel gratis en vrijblijvend- deel te nemen aan ons webinar. Hierin gaan we niet alleen de resultaten uit het onderzoek toelichten, ook gaan we het pensioenakkoord toelichten. 

Pensioencommunicatie 
U ontvangt praktische tips hoe u de betrokkenheid van uw medewerkers kunt verhogen door gerichte inzet van pensioencommunicatie. 

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Jeroen Hertog

Jeroen Hertog

Directie & Management