Private Insurance
Private Insurance
Private Insurance

Bescherm wat er toe doet

Private Insurance
Bescherm uw vermogen en wat dierbaar is

Voor zaken die er toe doen

U bent zuinig op alles wat u dierbaar is. En daarom stelt u hoge eisen aan het beschermen van uw vermogen en bezittingen. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw persoonlijke situatie, in zaken die er voor u toe doen. Als marktleider private insurance weten wij wat er speelt en bieden u altijd een advies op maat.

Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten. Omdat alleen met echte aandacht onze kennis resulteert in een goed en passend advies. Bovendien waarborgen we altijd onafhankelijkheid in onze dienstverlening. Met kwaliteit diep verankerd in ons DNA, beschermen wij met schadeverzekeringen en financiële planning het vermogen en de bezittingen van onze klanten. En met alle verzekeringen onder 1 dak bent u verzekerd van gemak en overzicht.

Specialisatie
Naast private insurance oplossingen voor u en uw gezin hebben we specials voor specifieke risico’s. Ars Mundi voor kunst en verzamelingen, Rietpolis voor het verzekeren van woningen met een rieten dak en Bed & Breakfast.

Dit zijn wij, wie bent u?
Wij stellen ons graag aan u voor. Mogen we u uitnodigen om hetzelfde te doen? We kijken ernaar uit u als klant te mogen verwelkomen.

De beste dekking tegen een scherp tarief

Bereken eenvoudig uw voordeel, en sluit direct uw verzekering af

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Koen Hellings

Koen Hellings

Private Insurance