Sportuitrusting
Sportuitrusting
Sportuitrusting

Sportuitrusting

Uw favoriete sportuitrusting goed beschermd

De voordelen op een rij

Handige overstapservice

Verlies, diefstal en beschadiging gedekt

Geen eigen risico

Gratis 24-uurs hulpverlening

Waarom een sportverzekering?

Golf, paardrijden, watersport zijn geen sporten, maar een lifestyle. Als u de waarde van uw benodigdheden, tas, kleding en andere attributen bij elkaar optelt, komt u aan een flink bedrag. Wilt u deze kostbare zaken goed verzekeren? Kies dan voor de uitgebreide sportverzekering.

Uw uitrusting is wereldwijd verzekert dus ook als u op vakantie gaat. Zowel bij verlies, diefstal of beschadiging van uw uitrusting ontvangt u een vergoeding. Voor artikelen die niet ouder zijn dan vijf jaar wordt bij verlies het verzekerde bedrag vergoed. Schade door opzet, slijtage, materiaalfouten of onvoldoende zorg is van de dekking uitgesloten. Er is geen eigen risico van toepassing.

Hole-in-one uitkering

Bent u een golfer? Dan weet u wat het betekent als u een hole-in-one slaat; trakteren. Maar een hole-in-one is natuurlijk ook een bijzondere prestatie. Daarom ontvangt u met onze sportuitrusting verzekering een uitkering van € 250,- als u in de wedstrijd een hole-in-one slaat op een baan met een minimale par van 62. Completer kan een verzekering niet zijn.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Tom Nierstrasz

Tom Nierstrasz

Private Insurance