VLC EB Werkgeversportaal

VLC EB Werkgeversportaal


Direct inloggen

Heeft u een verzuim- en of WIA-verzekering via Chabot Assuradeuren dan maakt u automatisch gebruik van het VLC EB Werkgeversportaal. U doet uw volledige werknemersadministratie en schademelding heel eenvoudig via dit portaal.

Administratief gemak
Het VLC EB Werkgeversportaal is een gebruikersvriendelijk portaal waarmee u eenvoudig aan al uw (wettelijke) verplichtingen voor de uitvoering van uw verzekering voldoet. U kunt uw werknemers eenvoudig online ziekmelden en uitkeringen goedkeuren. In de meeste gevallen gaat deze melding direct door naar de arbodienst waardoor u maar één keer een melding hoeft te doen.

Werknemersportaal
Heeft u voor uw werknemers een WIA-verzekering afgesloten die valt ons de pensioenwet? Dan heeft uw werknemer toegang tot een eigen online omgeving waar alle benodigde persoonlijke informatie terug te vinden is.

Stappenplan Wet verbetering Poortwachter
Bij elke ziekmelding kunt u in het dossier van de ziekgemelde medewerker, de acties en stappen volgens wet verbetering poortwachter volgen. Bij elke stap staat een uitleg en de termijn waarbinnen de stap afgerond moet zijn. In het dossier kunt u aantekeningen maken en stappen afhandelen.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Daniël Rijnbeek

Daniƫl Rijnbeek

Employee Benefits