Werken bij
Werken bij
Werken bij

Dé Nederlandse risicomanager

Werken bij

Bekijk onze vacatures

In tijden van verandering zijn de ogen gericht op de toekomst. Bij VLC & Partners werken ongeveer 450 professionals op het gebied van Risk Management, Employee Benefits en Private Insurance. Met onze unieke totaalaanpak brengen wij risico’s van klanten in beeld en adviseren wij over deze risico’s in specifieke sectoren.

We richten ons voornamelijk op de grootzakelijke markt en op de welgestelde particulier. Daarbij ligt onze focus op het verkennen, het voorkomen en -waar nodig- het verzekeren van de risico’s. In onze manier van werken gaan wij altijd uit van onze vijf kernwaarden:

  • Inlevend: Wij zorgen dat we onze klanten écht begrijpen.
  • Vernieuwend: Wij kijken actief voor onze klanten vooruit.
  • Vindingrijk: Wij zoeken altijd naar de slimste oplossing.
  • Hoogwaardig: Wij zijn experts in onze sectoren.
  • Ondernemend: Wij gaan recht op ons doel af.       
     

Werken bij VLC & Partners        
We zoeken collega’s die onze ambitie om te groeien verder vorm willen geven. Als medewerker van VLC & Partners weet je dat het bij ons niet alleen draait om verzekeringen, maar vooral om de klant en de wens en behoefte van die klant. Deze mag dan ook veel van ons verwachten: een uitzonderlijk goede service, de beste adviezen en passende producten.

Het risicomanagementvak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We vinden het belangrijk dat je een baan hebt die goed past is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Een organisatie waar je gelukkig bent, daarin zul je beter presteren en meer bereiken. Daar geloven wij in.

Gedrevenheid vinden wij belangrijk en wordt bij ons beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 28 standaard vakantiedagen. Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling en ruime reismogelijkheden door bijvoorbeeld gebruik te maken van een NS-Business Card.

Solliciteren?        
Herken jij jezelf in ons verhaal? Wij drinken graag een kop koffie met je. Onderaan deze pagina vind je onze huidige vacatures, maar wij zijn altijd geïnteresseerd in talenten/professionals met een achtergrond in verzekeringen of risicoadvies.

We komen graag met je in contact. Je kunt altijd een CV met een korte motivatie sturen naar onze afdeling Human Resource Management. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons, via wervingenselectie@vlc-partners.nl of bel 073-6924794.