Werken bij
Werken bij
Werken bij

Dé Nederlandse risicomanager

Werken bij

In tijden van verandering zijn de ogen gericht op de toekomst. Bij VLC & Partners zijn 260 professionals bij elkaar gebracht op het gebied van Risicomanagement, Employee Benefits en Private Insurance. We zoeken collega’s die onze ambitie om te groeien samen verder vorm willen geven.

Door onze jarenlange, internationale, ervaring zijn wij op zakelijk gebied bij uitstek de partner voor Risicomanagement, Zorg & Verzuim en Pensioen. Met onze unieke totaalaanpak brengen wij risico’s van klanten in beeld en adviseren wij over deze risico’s in specifieke sectoren. Daarbij richten wij ons naast de grootzakelijke markt op de welgestelde particulier.

Alles draait om balans
Als medewerker weet je dat het bij ons niet draait om verzekeringen, maar om de klant  en de wens en behoefte van die klant. Deze mag dan ook veel van ons verwachten: een uitzonderlijk goede service, de beste adviezen en passende producten. De unieke totaalaanpak is gericht op het verkennen, het voorkomen en -waar nodig- het verzekeren van de risico’s.

Het risicomanagement-vak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We vinden het belangrijk dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Gedrevenheid vinden wij belangrijk en wordt bij ons beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform, onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 28 standaard vakantiedagen en kent daarnaast een goede pensioenregeling.

Herken jij jezelf hierin? Dan drinken we graag een kop koffie met je. Gelet op onze ambitie en ontwikkeling zijn wij altijd geïnteresseerd in talenten / professionals voor de volgende profielen;

  • Private Insurance adviseur
  • Consultant Risk / Risicomanager

Solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met onze HR-adviseur Amber Sertons per e-mail of telefonisch: 073-6924855. Geen vragen en meteen reageren? We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail je sollicitatiebrief met cv naar afdeling HRM.

Heb je iemand in je netwerk die perfect zou passen in een van deze rollen, verwijs hem of haar gerust door naar deze vacaturepagina!