Acceptant Volmacht
Acceptant Volmacht

Volmacht

Acceptant Volmacht

Bij VLC & Partners hebben we alle kennis in huis om onze klanten te adviseren, te ontzorgen en daar waar nodig te helpen verzekeren. Je werkt samen met de interne Adviseurs om de klanten in jullie portefeuille te laten doen waar ze goed in zijn, te weten hun eigen Business. Dan zorgen wij voor de rest.

Voor onze volmachtbedrijf Chabot Assuradeuren met ambitie zijn wij op zoek naar een vlotte, spontane, deskundige en professionele acceptant. Ben jij een gedreven acceptant die niet terugdeinst van ingewikkelde risico’s en vind jij het leuk om te bouwen aan en in een organisatie, dan zoeken wij jou!

Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de acceptatie en het beheer van de zakelijke en particuliere volmacht portefeuille. Je accepteert risico’s, maakt offertes, verzorgt specials en je werkt actief mee aan conversies.

Wat ga je doen?

Klanten kunnen ervan op aan dat wijzigingen goed worden doorgevoerd, polissen correct worden opgemaakt, de uitkeringen op tijd plaatsvinden en dat de naverrekening goed wordt afgewikkeld. Daarnaast ben je bij voorkeur bedreven in het doorvoeren van conversies en portefeuille overvoer. Je bent secuur en signaleert waar er eventuele omissies zijn. Je kent het productenpallet van de meeste volmachtgevers en weet ook hoe je een polis correct moet opmaken in ons administratiesysteem ANVA.

Wat vragen wij?

- HBO werk- en denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Goede communicatieve vaardigheden
- Minimaal Wft diploma Adviseur Schade Zakelijk
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de verzekeringsbranche
- Kennis van ANVA/level is een pre

Het onderstaande past bij jou:

- Je bent een teamspeler en helpt ook graag je collega’s te verbeteren en te motiveren
- Je hebt kennis van bedrijfsmatige schadeverzekeringen
- Je bent klantvriendelijk, accuraat en oplossingsgericht ingesteld
- Je werkt zelfstandig en je durft verantwoordelijkheid te nemen
- Je bent kwaliteitsbewust en in staat om een hoogwaardige dienstverlening te leveren

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen. Er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met Marlon Jansen (wervingenselectie@vlc-partners.nl of 073-6924794).

We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

 

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.