Adviseur autoverzekeringen - Private Insurance
Adviseur autoverzekeringen - Private Insurance
Adviseur autoverzekeringen - Private Insurance

Adviseur autoverzekeringen - Private Insurance

Heb jij een passie voor auto’s? Stroomt er benzine door je aderen? En kan jij onze bijzondere doelgroep excellent van dienst zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een adviseur autoverzekeringen.

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle prospects die telefonisch of via onze sites contact opnemen. Je adviseert de klant over de verzekering voor zijn classic car, sportwagen of exclusieve auto en brengt offertes uit om zo te komen tot het best passende resultaat. Het belang van de klant staat in alles wat je doet centraal.

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van het team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op de persoonlijke omstandigheden.

Je haalt je energie dan ook echt uit het contact met de mensen en rust niet tot je de juiste match hebt gevonden om het voor je klant te verzekeren.

Wat vragen wij van jou?

VLC & Partners is op zoek naar een authentieke collega die zowel zijn of haar passie voor auto’s en het adviseren van particuliere klanten als hun professionaliteit verder willen ontwikkelen. Je bent klant- en resultaatgericht. Je beschikt over overtuigingskracht en je wil leren, zowel op commercieel vlak als vanuit je professie om op zeer natuurlijke wijze in te springen op de wensen van de klant. Daarnaast ben je in staat om goed overzicht te bewaren en de juiste prioriteit te stellen, dit met als doel om de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Initiatief en ondernemerschap zijn voor jou belangrijke kwaliteiten. Innovatief denken en handelen zijn voor jou vanzelfsprekend. Verder beschik je over de volgende functie-eisen:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • WFT Basis en WFT Adviseur Schade Particulier;
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling bij verzekeraars.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met Marlon Jansen (wervingenselectie@vlc-partners.nl of 073-692 47 94).

We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.