Adviseur Ondernemersloket
Adviseur Ondernemersloket
Adviseur Ondernemersloket

Private Insurance

Adviseur Ondernemersloket

Het team Private Insurance is gezamenlijk verantwoordelijk voor het optimaal adviseren van onze ondernemende klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op de persoonlijke omstandigheden.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand die de drive heeft om zich het verzekeringsvak binnen het team Ondernemersloket eigen te maken.

Idealiter heb je al wat ervaring in het verzekeringsvak maar kun je ook denken als je net klaar bent met studie in de richting van o.a.:

  • Financiële dienstverlening
  • Commerciële economie en ondernemerschap
  • Bank en verzekeringen
  • Bedrijfseconomie
  • Ondernemerschap en management
  • Bedrijfskundig management

 

Maar belangrijker nog: heel veel ambitie, eigenaarschap en realisatiekracht. Wat je meeneemt als pré is WFT basis en zakelijk. Anders krijg je bij ons de gelegenheid die te halen binnen 3 maanden.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met Marlon Jansen, wervingenselectie@vlc-partners.nl of 073 692 47 94.

We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld