Private Insurance - Den Bosch

Adviseur Ondernemersloket

Je maakt onderdeel uit van het Team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van onze ondernemende klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op de persoonlijke omstandigheden.

Functie eisen & Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand die de drive heeft om zich het verzekeringsvak binnen het team Ondernemersloket eigen te maken.

Idealiter heb je al wat ervaring in het verzekeringsvak maar kun je ook denken als je net klaar bent met studie in de richting van oa:

  • Financiële dienstverlening
  • Commerciële economie en ondernemerschap
  • Bank en verzekeringen
  • Bedrijfseconomie
  • Ondernemerschap en management
  • Bedrijfskundig management

 

Maar belangrijker nog: Heel veel ambitie, eigenaarschap en realisatiekracht. Wat je meeneemt als pré is WFT basis en zakelijk. Anders krijg je bij ons de gelegenheid die te halen binnen 3 maanden.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 20 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand + 8 vakantiedagen die zijn ondergebracht in een keuzebudget. Ook is er een excellente studieregeling voor het verder ontwikkelen van je carriere binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private Insurance. Door schaalgrootte zijn wij in staat de producten en diensten (al dan niet verzekeringen) in te kopen, zowel in Nederland als daarbuiten. Zodoende kunnen wij onze klanten altijd helpen het hoofd te bieden aan complexe risicovraagstukken. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisaties die het partnership met onze relaties verdiepen en verstevigen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, De Bilt en Apeldoorn. Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. Onze collega’s hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor zakelijke klanten.

Daarnaast helpen onze EB collega’s onze relaties met strategische HR beleid. En ook voor de welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals bieden de gespecialiseerde Private Insurance collega’s specifieke risico oplossingen.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met onze HR Adviseur / Recruiter Alexander Osse (073) 692 47 94/06-51377774).

Geen vragen en meteen reageren? We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar wervingenselectie@vlc-partners.nl

 

Het sollicitatieproces bestaat uit meerdere gesprekken o.a. met de manager, HR en eventueel iemand van de directie.