Adviseur Particuliere verzekeringen

Voor onze samenwerkingspartner - Westenburg Assurantiƫn

Adviseur Particuliere verzekeringen

Voor onze partner Westenburg staat deze vacature ook bij ons online. DE standplaats is Breda, en de functie is voor 32 uur.

 

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten. Je beheert de bestaande verzekeringsportefeuille op schadegebied en bouwt deze uit. Je adviseert de klant en brengt offertes uit om zo te komen tot het best passende resultaat. Het belang van de klant staat in alles wat je doet centraal.

 

Je maakt onderdeel uit van het Team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit bij de persoonlijke omstandigheden.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je ondersteunt en adviseert zelfstandig op het gebied van alle door Westenburg gevoerde particuliere schadeproducten en administratieve processen;
 • Je verzorgt de administratieve verwerking van enkele operationele klantprocessen;
 • Jij draagt eraan bij dat iedereen de doelen voor ogen houdt binnen het klantteam en je geeft proactief feedback;
 • Je onderhoudt een duurzame relatie met bestaande particuliere klanten;
 • Je brengt risico’s in kaart en vertaalt dit naar passende adviezen en verzekeringstechnische oplossingen;
 • Je benadert en adviseert klanten en prospects proactief adviseren.

Functie-eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van de diploma's WFT Basis en Particulier;
 • Een commerciële, klantvriendelijke en betrokken instelling;
 • Sociaal en communicatief vaardig;
 • Bij voorkeur ervaring met het systeem CCS. 

Wat vragen wij van jou?

Westenburg groep is op zoek naar authentieke collega’s die zowel hun passie voor het adviseren van particuliere klanten als hun professionaliteit verder willen ontwikkelen.

Je bent klant- en resultaatgericht. Je beschikt over overtuigingskracht en je wil leren, zowel op commercieel vlak als vanuit je professie om op zeer natuurlijke wijze in te springen op de wensen van de klant.

 

Daarnaast ben je in staat om goed overzicht te bewaren en de juiste prioriteit te stellen, dit met als doel om de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Initiatief en ondernemerschap zijn voor jou belangrijke kwaliteiten. Innovatief denken en handelen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Bedrijfsprofiel

Westenburg Assurantiën is Gerenommeerde adviseur in de regio Breda, met een rijke historie van 75 jaar. Westenburg maakt onderdeel uit van VLC & Partners. De continuïteit als onafhankelijk intermediair is daarmee gewaarborgd.

 

Wij bemiddelen voor ruim 100 verzekeringsmaatschappijen of banken. De keuze voor een partij waar wij zaken mee doen wordt gedaan op objectieve gronden en het presteren van deze partijen op basis van prijs en kwaliteit.

 

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door gedrevenheid, betrokkenheid, resultaatgerichtheid, integriteit en professionaliteit. Onze omgangsvormen zijn collegiaal, informeel en open.

Wat mag je van ons verwachten?

Een prima baan met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingsmogelijkheden in een prettige werkomgeving gericht op prestaties, teamwork, persoonlijke groei en voldoening. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen zoals o.a. een goede pensioenregeling en winstdelingsregeling.

Interesse en solliciteren?

Neem snel contact op met:

 

Richard van Dijck, 

T 076-5290290

F 076-5221913

M 06 - 22 50 38 92

E rvdijck@westenburg.nl