Den Bosch

Adviseur Private Insurance

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle klanten die telefonisch of per mail contact opnemen. Je beheert de bestaande verzekeringsportefeuille op schadegebied en bouwt deze uit. Je adviseert de klant en brengt offertes uit om zo te komen tot het best passende resultaat. Het belang van de klant staat in alles wat je doet centraal.

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van het Team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op de persoonlijke omstandigheden.

Je haalt je energie dan ook echt uit het contact met de mensen en rust niet tot je de juiste match hebt gevonden om het voor je klant te verzekeren.

Functie eisen

De belangrijkste eisen op een rij:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • WFT Basis en WFT Adviseur Schade Particulier;
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling bij verzekeraars.

Wat vragen wij van jou?

VLC & Partners is op zoek naar authentieke collega’s die zowel hun passie voor het adviseren van particuliere klanten als hun professionaliteit verder willen ontwikkelen. Je bent klant- en resultaatgericht. Je beschikt over overtuigingskracht en je wil leren, zowel op commercieel vlak als vanuit je professie om op zeer natuurlijke wijze in te springen op de wensen van de klant. Daarnaast ben je in staat om goed overzicht te bewaren en de juiste prioriteit te stellen, dit met als doel om de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Initiatief en ondernemerschap zijn voor jou belangrijke kwaliteiten. Innovatief denken en handelen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat hebben we jou te bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 20 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand + 8 vakantiedagen die zijn ondergebracht in een keuzebudget. Ook is er een excellente studieregeling voor het verder ontwikkelen van je carriere binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private Insurance. Door schaalgrootte zijn wij in staat de producten en diensten (al dan niet verzekeringen) in te kopen, zowel in Nederland als daarbuiten. Zodoende kunnen wij onze klanten altijd helpen het hoofd te bieden aan complexe risicovraagstukken. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisaties die het partnership met onze relaties verdiepen en verstevigen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, De Bilt en Apeldoorn. Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. Onze collega’s hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor zakelijke klanten.

Daarnaast helpen onze EB collega’s onze relaties met strategische HR beleid. En ook voor de welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals bieden de gespecialiseerde Private Insurance collega’s specifieke risico oplossingen.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met onze HR Adviseur / Recruiter Alexander Osse (073) 692 47 94/06-51377774).

Geen vragen en meteen reageren? We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar wervingenselectie@vlc-partners.nl

 

Het sollicitatieproces bestaat uit meerdere gesprekken o.a. met de manager, HR en eventueel iemand van de directie.