Broker Zorg & Verzuim
Broker Zorg & Verzuim
Broker Zorg & Verzuim

Employee Benefits

Broker Zorg & Verzuim

Staat de klant voor jou centraal? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant voorzien wordt van het allerbeste advies op gebied van Zorg & Verzuim? Ben jij die broker die elke dag door ervaring en kennis aantoonbaar het verschil weet te maken? En wil jij je graag verder verdiepen in het vakgebied Zorg & Verzuim? Dan ben jij de Broker die we zoeken!

Doel van de functie

Als Broker Zorg & Verzuim ben jij voor de zakelijke klanten de inhoudelijke specialist en adviseer jij hen over verzekeringsoplossingen op het gebied van verzuim, ziektekosten en arbeidsongeschiktheid. Uiteraard ben je tevens verantwoordelijk voor het onderbrengen van deze verzekerbare risico’s bij verschillende verzekeraars. Op het moment van samenwerking met collega’s kan je daarnaast ook naar klanten toe om jouw advies verder toe te lichten.

 

Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossingen om risico’s te managen. Onze werkwijze? Verkennen, voorkomen én, waar nodig, verzekeren. In die volgorde.

Jouw verantwoordelijkheden

Als broker Zorg & Verzuim ben je verantwoordelijk voor het sluiten van de verzekeringen voor de klant. Ook identificeer je op basis van kennis van de verzekeringsmarkt zowel bestaande als nieuwe (maatwerk) proposities en weet je deze in goede banen af te sluiten.

 

Je maakt onderdeel uit van het Team Employee Benefits, en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de portefeuille. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw sluiting van het product.

Wat vragen we van jou?

Voor jou staat het belang van de klant centraal, waarbij de focus van je werkzaamheden liggen op het gebied van risicoadvies. Polissen sluiten is hier een onderdeel van maar zeker niet de essentie. Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, accuraat en hebt een oog voor detail en processen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en voelt je comfortabel om met jouw klanten op zowel B-niveau als C-niveau te communiceren.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring
  • PE WFT-basis en WFT-inkomen zijn een eis. WFT-zorg (of WFT-schade zakelijk) zijn een pré

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners word je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Ook kennen we een halve 13e maand.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private Insurance. Door schaalgrootte zijn wij in staat de producten en diensten (al dan niet verzekeringen) in te kopen, zowel in Nederland als daarbuiten. Zodoende kunnen wij onze klanten altijd helpen het hoofd te bieden aan complexe risicovraagstukken. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die het partnership met onze relaties verdiepen en verstevigen.

 

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, de Bilt, Tilburg en Apeldoorn. Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. Onze collega’s hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor zakelijke klanten en we helpen onze zakelijke klanten met strategisch HR beleid.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Marlon Jansen door te mailen naar wervingenselectie@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794.

Voor verdere vragen over de functie kun je ook contact opnemen met Myra van Herwijnen (Team EB) op 06-23770338 of myra.vanherwijnen@vlc-partners.nl.

 

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.