Compliance Officer
Compliance Officer
Compliance Officer

Compliance

Compliance Officer

Imagoschade is het grootste risico voor de bedrijfscontinuïteit. Als Compliance Officer adviseer jij de groepsmaatschappijen van VLC & Partners Holding BV daarom over compliance en de naleving van de wet- en regelgeving daaromtrent. Een belangrijke en verantwoordelijke functie, want een stabiel en betrouwbaar imago is rand voorwaardelijk voor VLC & Partners. Spreekt je dit aan? Solliciteer direct.

Functieomschrijving

Als Compliance Officer bij VLC & Partners maak je onderdeel uit van een klein en dynamisch team en houd jij je primair bezig met het beoordelen van risico’s. Je hebt hierbij niet alleen een signalerende functie, je zorgt ook voor correcte vastlegging en een goede inschatting van de impact van deze risico’s. Vervolgens ga je met de business in gesprek om tot een actieplan te komen en monitor je de voortgang.

Wat betreft de uitvoering van het actieplan, houd je altijd rekening met de eventuele consequenties van je advies in relatie tot de bedrijfsvoering van VLC & Partners. Tevens fungeer je als vraagbaak op het gebied van compliance (CDD) wet- en regelgeving in een brede context en verricht je klantonderzoek in specifieke situaties. Daarnaast spreekt het vanzelf dat je erop toeziet dat steeds de juiste afdelingen zijn aangesloten.  Kortom een leuke uitdaging waarin je veel vrijheid krijgt om de compliance organisatie binnen VLC & Partners verder te professionaliseren.

Vereisten

Spreekt je deze functie aan? Dan is het belangrijk dat je jezelf herkent in onderstaand profiel:

  • Je hebt hbo of wo- werk- en denkniveau
  • Je hebt kennis van nationale financiële markten en toezichthouders, nationale compliance wet- en regelgeving en jurisprudentie betreffende financiële producten en diensten
  • Je bent bekend met CDD wet- en regelgeving
  • Je bent analytisch ingesteld en kunt ook tijdens complexe processen snel schakelen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent pragmatisch ingesteld

Je beschikt over tenminste 5 jaar werkervaring

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van Risicomanagement, Verzuim, Pensioen en Private Insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisatie die partnership biedt voor klanten.

 

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Ons bedrijf telt ongeveer 280 medewerkers. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand.