Consultant Zorg & Verzuim
Consultant Zorg & Verzuim
Consultant Zorg & Verzuim

Employee Benefits

Consultant Zorg & Verzuim

Staat de klant voor jou centraal? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant voorzien wordt van het allerbeste advies op gebied van Zorg & Verzuim? Ken jij de klant door en door en weet je wat hij nodig heeft? Voor nu én voor in de toekomst? Herken jij commerciële kansen en weet je met jouw vaardigheden die om te zetten in mooie adviesopdrachten? Dan ben jij de Senior Consultant Zorg en Verzuim die we zoeken!

Gezocht: (Senior) Consultant Zorg & Verzuim

Doel van de functie

Bij VLC & Partners hebben we alle kennis in huis om onze klanten te adviseren, te ontzorgen en daar waar nodig te helpen verzekeren. Je werkt samen met de interne Adviseurs om de klanten in jullie portefeuille te laten doen waar ze goed in zijn: hun eigen business. En dan zorgen wij voor de rest.

Jouw verantwoordelijkheden

Als (Senior) Consultant Zorg & Verzuim ben je verantwoordelijk voor de toegewezen zakelijke relaties.

Je ben goed in het beheren en acquireren van relaties. Ook identificeer je van nature nieuwe kansen en verzilver je deze in de ontwikkeling van nieuwe proposities. Als (Senior) Consultant Zorg & Verzuim, weet je waar het de klant om gaat en ken je de markt als geen ander. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding
  • Relevante werkervaring
  • Aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden
  • WFT Basis, WFT Inkomen, WFT zorg (of WFT Schade zakelijk)
  • Sterk ontwikkeld gevoel voor klanten
  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar de werkelijke drijfveren van onze klanten
  • Gevoel en visie voor de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied
  • Bij voorkeur relevante ervaring bij een makelaar

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private Insurance. Door schaalgrootte zijn wij in staat de producten en diensten (al dan niet verzekeringen) in te kopen, zowel in Nederland als daarbuiten. Zodoende kunnen wij onze klanten altijd helpen het hoofd te bieden aan complexe risicovraagstukken. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisaties die het partnership met onze relaties verdiepen en verstevigen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, De Bilt en Apeldoorn. Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. Onze collega’s hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor zakelijke klanten.

Daarnaast helpen onze EB collega’s onze relaties met strategische HR beleid. En ook voor de welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals bieden de gespecialiseerde Private Insurance collega’s specifieke risico oplossingen.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Marlon Jansen door te mailen naar wervingenselectie@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794.

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld