Corporate Recruiter
Corporate Recruiter
Corporate Recruiter

Team HR

Corporate Recruiter

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en ben jij een talent in het vinden van nieuwe collega’s? Zie jij het als een uitdaging om ons bedrijf te vergroten? Dan ben jij de corporate recruiter die wij zoeken!

Over de functie en jouw verantwoordelijkheid

Als corporate recruiter ben je onderdeel van het HR-team van VLC & Partners. Je werkt nauw samen met je collega’s uit het team, bestaande uit een HR-manager, 1/2 HR-adviseur en 1 recruiter. Met jouw skills, kennis en ervaring help je het team om de juiste mensen te werven.

 

Gedurende het jaar komen er meerdere vacatures bij het team HR te liggen. Ons bedrijf bestaat uit meerdere businessunits en staff waar,  door groei/uitbreiding en natuurlijk verloop, nieuwe collega's zoeken. Daarom zoeken we iemand die bekend is met het zoeken, aanspreken en binden van nieuwe collega’s binnen de financiële dienstverlening en bedrijfsvoering. Naast deze zoektocht is er ook ruimte om projecten te draaien die hier dicht tegen aan liggen of overlappen. Zo kun je denken aan o.a. onboarding en employer branding. Dus tijdens het uitvoeren van deze rol is er veel samenwerking met je eigen HR collega’s en anderen vanuit o.a. marketing en de “hiring” managers van de verschillende afdelingen. Verder onderhoud je contact met uitzendbureau's en detacheringsbureau's voor tijdelijke inhuur en projecten als traineeships.

 

Onze organisatie heeft een vestiging in ’s-Hertogenbosch, Den Haag, de Bilt en Breda. Afhankelijk van jouw voorkeur wordt één van deze locaties jouw standplaats. We werken ook (helemaal vanwege de huidige COVID-19 maatregelen) vanuit huis, maar we vinden het natuurlijk belangrijk om collega’s te blijven zien dus zijn we ook regelmatig op kantoor.

Hoe ziet een dag eruit?

Met een lekker weekend achter de rug is het tijd om eens goed op te starten voor de werkweek. Samen met collega’s van HR beginnen om de openstaande vacatures door te nemen en te bespreken wie er al in procedure loopt en waar wat extra aandacht aan gegeven mag worden.

 

Verder de agenda voor jezelf bepalen. Nog 2 gesprekken met kandidaten, en een nieuwe vacature doornemen met een manager. Richting de pauze is alles al aardig vol aan het raken, dus snel met een kop koffie aan de slag!

 

Na de pauze nog een gesprek en er kwam nog een collega met een leuke lead. Dus dat is zaak om die op te volgen. Altijd fijn als collega’s meedenken aan een goede invulling.

 

In gesprek met de manager blijkt de vacature tijdelijk te zijn dus kan je schakelen met de voor ons bekende uitzendpartners. Ook deze moet goed afgestemd worden met het HR-team dus geef je ze even een heads-up.

 

Voor je het weet is de dag al voorbijgevlogen en zit je in de trein op weg naar huis nog een mailtje te beantwoorden voor de dag om is. Met een goede georganiseerde agenda aan de slag de komende week!

Functievereisten

  • HBO/WO werk- en denkniveau verkregen door ervaring of opleiding in de richting van bijv. HRM;
  • Toe aan een nieuwe stap in je carrière;
  • Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (32-36 uur is bespreekbaar);
  • Wat helpt is kennis van oa. AFAS en MS Office;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Kennis van de markt en met frisse ideeën om recruitment verder vorm te geven;
  • Affiniteit met verzekeren en/of risicomanagement is een pré.

Wat wij bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 20 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand + 8 vakantiedagen die zijn ondergebracht in een keuzebudget. Ook is er een excellente studieregeling voor het verder ontwikkelen van je carrière binnen VLC & Partners.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar hrm@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Alexander Osse, 06-51 37 77 74