Corporate Recruiter - HRM
Corporate Recruiter - HRM
Corporate Recruiter - HRM

Corporate Recruiter - HRM

Ben jij een talent in het vinden van nieuwe collega’s? Zie jij het als een uitdaging om ons bedrijf nog verder te vergroten? En til jij onze recruitmentafdeling naar het volgende level?

Dan ben jij mogelijk de corporate recruiter die wij zoeken!

VLC & Partners is voortdurend bezig met overnames en fusies. Wij groeien dus enorm snel en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. We hebben veel openstaande vacatures in een krappe arbeidsmarkt. Jij vindt het dus een enorme uitdaging om nieuwe collega’s te zoeken en vinden. Wij zoeken daarom een drie in één recruiter, oftewel het schaap met de vijf poten:

 • een projectmanager die de afdeling gaat professionaliseren door nieuwe wervingskanalen te gebruiken, wervende vacatureteksten te schrijven, een traineeship mede gaat opzetten, een bijdrage levert aan employee journee en onboarding, en ga maar door…;
 • een headhunter die zelfs de lastigste vacatures in de financiële dienstverlening weet in te vullen, maar uiteraard ook oog en aandacht heeft voor de vacatures binnen bedrijfsvoering en andere werkgebieden;
 • een campus recruiter die de contacten met MBO’s, hogescholen en universiteiten gaat opzetten en onderhouden om stagiaires en starters aan te trekken en onze naamsbekendheid te vergroten.

Je bent daarom in onze ogen succesvol in deze rol als:

 • je de juiste mensen weet te bereiken;
 • je de business aangelijnd houdt;
 • je geen beren op de weg ziet, danwel ze samen bespreekt en aanpakt/oplost (proactief signaleren).


Als corporate recruiter ben je onderdeel van het HR-team van VLC & Partners. Dit team bestaat naast de corporate recruiter uit een HR-manager, twee HR-adviseurs en een HR-assistent. Met jouw skills, kennis en ervaring kan jij bovenstaande rollen vervullen door proactief met innovatieve ideeën te komen die je vrijwel zelfstandig mag oppakken. Natuurlijk werk je tijdens het uitvoeren van deze rol veel samen met je HR-collega’s en anderen vanuit o.a. marketing en de “hiring” managers van de verschillende afdelingen. Verder onderhoud je contact met uitzendbureau's en detacheringsbureau's voor tijdelijke inhuur.

Wat wij vragen

 • HBO/WO werk- en denkniveau verkregen door ervaring of opleiding in de richting van bijv. HRM;
 • Toe aan een nieuwe stap in je carrière;
 • Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (32-36 uur is bespreekbaar);
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Frisse ideeën om recruitment verder vorm te geven;
 • Affiniteit met verzekeren en/of risicomanagement is een pré.

Wat wij bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Je werkplek

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch of Den Haag zal jouw standplaats worden. Vanwege de standplaats van de overige teamleden, heeft standplaats Den Bosch een lichte voorkeur. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marlon Jansen, 073-6924794.

 

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.