Debiteurenbeheer Finance
 Debiteurenbeheer Finance
 Debiteurenbeheer Finance

Finance

Debiteurenbeheer Finance

Wie zoeken wij?

Ben jij een gemotiveerde Debiteurenbeheerder en versta jij je vak? Heb je affiniteit met de financiële administratie? Heb je enige ervaring opgedaan binnen debiteurenbeheer en hoop je dit uit te kunnen breiden? Als je ook nog eens niet op je mondje bent gevallen zou dit een mooie tweede stap voor je kunnen zijn!

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Debiteurenbeheer ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over betaalachterstanden. Op een empathische en heldere manier geef je inzichten in de mogelijkheden om betaalachterstanden op te lossen. Hierbij staat de samenwerking met de klant en het team centraal.

 • Je onderhoudt schriftelijk en telefonisch contact met debiteuren;
 • Bewaken van overschreden betaaltermijnen van klanten;
 • Je maakt betalingsafspraken en spreekt waar nodig de debiteuren aan op de betalingsregelingen;
 • Je signaleert knelpunten in de betalingen en onderneemt acties om deze te verhelpen
 • Je verwerkt de betaalafspraken en regelingen in het systeem, zodat deze gemonitord kunnen worden.

Skills en opleiding:

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding in de financiële richting;
 • Eén of twee jaar relevante werkervaring binnen de financiële administratie;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Lef kunnen tonen, niet tevreden zijn met 'nee';
 • Je staat stevig in je schoenen en kan makkelijk doorvragen aan de telefoon;
 • Zowel zelfstandig als in een team goed kunnen werken.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private Insurance. Door schaalgrootte zijn wij in staat de producten en diensten (al dan niet verzekeringen) in te kopen, zowel in Nederland als daarbuiten. Zodoende kunnen wij onze klanten altijd helpen het hoofd te bieden aan complexe risicovraagstukken. Door een bewuste keuze voor de marktsectoren ICT, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Maakindustrie, Leisure, Logistiek, Bouw en Handel bouwen we aan verregaande specialisaties die het partnership met onze relaties verdiepen en verstevigen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. Onze collega’s hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor zakelijke klanten.

Daarnaast helpen onze EB collega’s onze relaties met strategische HR beleid. En ook voor de welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals bieden de gespecialiseerde Private Insurance collega’s specifieke risico oplossingen.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met Marlon Jansen, wervingenselectie@vlc-partners.nl of 073 692 47 94. We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.