Desk Accountmanager
Desk Accountmanager
Desk Accountmanager

Private Insurance

Desk Accountmanager

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle klanten die telefonisch of per mail contact opnemen. Je beheert de bestaande verzekeringsportefeuille op schadegebied en bouwt deze uit. Je adviseert de klant en brengt offertes uit om zo te komen tot het best passende resultaat. Het belang van de klant staat in alles wat je doet centraal.

Je maakt onderdeel uit van het Team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op de persoonlijke omstandigheden. 

Wat bieden en vragen wij?


Vanuit een commerciële rol ben je het eerste aanspreekpunt voor prospects en klanten via inkomend en uitgaand telefoonverkeer. Je bent verantwoordelijk voor het acquireren en adviseren van prospects en klanten en het beheren en uitbouwen van de bestaande verzekeringsportefeuille. het is een full time baan voor 40 uur.

Voor deze rol gelden de volgende functie-eisen:

  • MBO / HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding en relevante werkervaring
  • Beroepsmodule Wft Basis en Adviseur Schade Particulier
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling bij verzekeraars, kennis van Level is een pré.

Ons aanbod

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond; er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn brede doorgroeimogelijkheden.Wij hechten waarde aan pro-activiteit en de vrijheid van het individu. Het Zorg & Verzuim vak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 28 standaard vakantiedagen.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met onze HR Adviseur Amber Sertons (amber.sertons@vlc-partners.nl of 073-6924855).

Geen vragen en meteen reageren? We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar hrm@vlc-partners.nl.

Het sollicitatieproces bestaat uit meerdere gesprekken o.a. met de manager, HR en eventueel iemand van de directie.