Desk Accountmanager
Desk Accountmanager
Desk Accountmanager

Private Insurance

Desk Accountmanager

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle klanten die telefonisch of per mail contact opnemen. Je beheert de bestaande verzekeringsportefeuille op schadegebied en bouwt deze uit. Je adviseert de klant en brengt offertes uit om zo te komen tot het best passende resultaat. Het belang van de klant staat in alles wat je doet centraal.

Je maakt onderdeel uit van het Team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op de persoonlijke omstandigheden. 

Wat bieden en vragen wij?


Vanuit een commerciële rol ben je het eerste aanspreekpunt voor prospects en klanten via inkomend en uitgaand telefoonverkeer. Je bent verantwoordelijk voor het acquireren en adviseren van prospects en klanten en het beheren en uitbouwen van de bestaande verzekeringsportefeuille. het is een full time baan voor 40 uur.

Voor deze rol gelden de volgende functie-eisen:

  • MBO / HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding en relevante werkervaring
  • Beroepsmodule Wft Basis en Adviseur Schade Particulier
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling bij verzekeraars, kennis van Level is een pré.