Desk accountmanager hypotheken - Private Insurance
Desk accountmanager hypotheken - Private Insurance
Desk accountmanager hypotheken - Private Insurance

Desk accountmanager hypotheken - Private Insurance

Maak jij onze klanten blij gedurende hypotheektrajecten? Lees snel verder!

Functieomschrijving

In de functie van desk accountmanager hypotheken hou jij je voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Samenstellen van hypotheekdossiers;
  • Bewaken van de voortgang van het hypotheektraject, bijsturen wanneer nodig en informeren van je klant;
  • In verbinding zijn met klanten, notarissen, makelaars en geldverstrekkers;
  • Meedoen aan commerciële acties;
  • Ondersteuning bieden aan jouw college(‘s) in de buitendienst door het voorbereiden en plannen van afspraken.

Wat wij vragen

Jij bent een echte regelaar, een echte teamplayer en zelfstarter die al de nodige kennis en ervaring heeft op het gebied van hypotheken. Dankzij jouw gestructureerde werkwijze weet jij de regie te behouden. Dienstverlening zit bij jou in je aard en je voelt je verantwoordelijk voor onze klanten en het succes van jouw team. Daarnaast ben je:

 

  • in het bezit van een afgeronde mbo- of hbo-opleiding;
  • minimaal 2 jaar werkzaam als ondersteuner op het gebied van hypotheken;
  • in het bezit van Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Hypothecair Krediet;
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat wij bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen, waarvan 5 vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, extra pensioen of extra salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Je werkplek

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden, vanwege de standplaats van de overige teamleden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Amber Sertons, 073-6924794.