Desk Accountmanager Zakelijke Relaties - Ondernemersloket
Desk Accountmanager Zakelijke Relaties - Ondernemersloket
Desk Accountmanager Zakelijke Relaties - Ondernemersloket

Desk Accountmanager Zakelijke Relaties - Ondernemersloket

 

Als Desk Accountmanager zakelijke relaties maak je onderdeel uit van het ondernemersloket. Het ondernemersloket is verantwoordelijk voor het optimaal adviseren van onze MKB-klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Is dit iets voor jou? We hebben een plekje vrij in ons leuke team!

Wat houdt de functie in?

Je bent dé regisseur voor een afgebakende groep zakelijke klantrelaties, dit zijn voornamelijk MKB-ers die hun bedrijven en inkomen goed willen verzekeren. Als spin in het web draag je zorg voor het structureel verrijken van de relatie, met als doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Je werkt vanuit een teamverband waarin je dagelijks contact hebt met zakelijke relaties voor het doornemen van de bestaande verzekeringsportefeuille, het geven van adviezen en het organiseren van (verzekerings-)oplossingen rondom de zakelijke klant. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een optimale bediening waarbij het belang van de klant voorop staat!

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding of HBO werk- en denkniveau. Heb je geen HBO-diploma, maar herken jij je wel in deze vacature? Gewoon solliciteren! Wij vinden kennis van zaken en drive belangrijker dan diploma’s;
  • Je hebt kennis en ervaring in de financiële dienstverlening, en bij voorkeur met schade- en inkomensverzekeringen;
  • Je beschikt over Wft Schade (zakelijk) en Inkomen. Zo niet, dan is het belangrijk dat je bereid bent deze diploma’s op korte termijn te behalen;
  • Het liefst full time (40 uur) werkt, maar minder is bespreekbaar.

 

Wij staat ook open voor net afgestudeerde HBO-ers of academici die het vak willen leren en ambitie hebben om door te groeien.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen, waarvan 5 vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, extra pensioen of extra salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

 

Onze organisatie telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. Vanwege de standplaats van de overige teamleden, zal de vestiging in Den Bosch jouw standplaats worden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Amber Sertons, 073-6924794.

 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.