Directiesecretaresse
Directiesecretaresse
Directiesecretaresse

Directie

Directiesecretaresse

 

Ben jij op secretarieel, organisatorisch en administratief vlak een kei? Ben jij het visitekaartje van onze organisatie zowel intern als extern? En ben je bovenal een gezellige, spontane en enthousiaste collega? Lees dan snel verder!

 

In deze functie (32 uur per week) bied je ondersteuning aan het managementteam van VLC & Partners. Je bent het eerste, interne en externe aanspreekpunt en zo draag je bij aan de professionele uitstraling en lever je een bijdrage aan een fijne, persoonlijke werkomgeving. De assistent die we zoeken is een perfectionist en heeft aan een half woord genoeg. Jouw rol binnen deze dynamische omgeving is gericht op agendabeheer, correspondentie, het ontvangen van gasten en het organiseren van allerhande zaken waaronder zakenreizen en -diners. 

Wat wij vragen?

Je bent een representatieve directiesecretaresse die zich thuis voelt in een commercieel gedreven omgeving. Je hebt een vrolijke en positieve persoonlijkheid, bent proactief en je steekt graag je handen uit de mouwen. Je ziet werk liggen en werkt zeer nauwkeurig. Daarbij ben je flexibel en organisatorisch en administratief sterk. Je houdt alle actiepunten bij, schakelt snel en je bent betrokken. Verder heb je een gezonde dosis pit, sta je stevig in de schoenen en ben je kordaat, waardoor je (niet té) dienstverlenend bent en duidelijk je grenzen kenbaar maakt. 

 

We staan open voor sollicitanten die reeds minimaal 3 jaar werkervaring hebben opgedaan in functies zoals personal assistant, office manager en/of (directie)secretaresse binnen een grote, dynamische, commerciële organisatie. Dit is een vereiste.

Wat wij bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Jouw toekomstige werkplek

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden.

 

Je komt in het team samen te werken met Simone, de personal assistant van de algemeen directeur. Zij ontzorgt hem op een breed scala aan werkzaamheden. Daarnaast is zij belast met diverse projectmatige werkzaamheden, zoals eventmanagement.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marlon Jansen, 073-6924794.

 

 

Kernwoorden: personal assistant, personal assistent, PA, directiesecretariaat, office manager