Functioneel beheerder ICT - Level 7 (CCS)
Functioneel beheerder ICT - Level 7 (CCS)
Functioneel beheerder ICT - Level 7 (CCS)

Functioneel beheerder ICT - Level 7 (CCS)

Met de groei van VLC & Partners neemt ook de vraag voor onze IT afdeling toe. Enerzijds op het gebied van conversies, door de regelmatige overnames van kantoren en portefeuilles, maar ook op het gebied van digitalisering (o.a. aanvraagstraten, Mijn omgeving, robotisering, workflow). Cruciaal is daarin de rol van ons systeem Level 7. Ben jij de expert die we zoeken?

Over de functie en jouw verantwoordelijkheid

Je onderhoudt en ontwikkelt samen met drie collega’s ons assurantiesysteem en onze 'Mijn omgeving'. Je adviseert je collega's bij het oplossen van knelpunten of tweedelijns incidenten. Je implementeert nieuwe functionaliteiten en houdt je bezig met de inregeling van nieuwe producten en wijzigingen van de bestaande functionaliteiten en producten. Meedenken over verbeteringen is een must. Naast deze werkzaamheden leid je zelfstandig of draai je IT projecten om voor VLC het verschil te maken in vergaande digitalisering van zowel Front- als Backoffice, maar ook op het gebied van Robotisering.

Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden werk je nauw samen met Business Sales, Finance, IT en onze Partners CCS, Bugs Business, Canon, DIKW, Formetis en Docspro.

Wie zoeken wij?

Momenteel zijn we op zoek naar een kandidaat met kennis van zowel Level 7 van CCS als applicatiebeheerder, maar ook met een ambitie en/of ervaring op het gebied van IT projectmanagement.

Verder beschik je over de volgende functievereisten:

  • HBO werk- en denkniveau
  • 5+ jaar relevante werkervaring
  • Kennis van zowel CCS Level 7 als applicatiespecialist/functioneel beheerder
  • Ervaring met projectmanagement en Agile aanpak
  • Brede kennis van en interesse in technische IT systemen
  • Affiniteit met de zakelijke verzekeringsbranche is een pré
  • Ambitie om door te groeien in IT projectmanagement
  • Fulltime beschikbaar

Wat wij bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen, waarvan 5 vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, extra pensioen of extra salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

Voor de uitoefening van jouw functie ontvang je een mobiele telefoon en een laptop (Microsoft Surface Pro), inclusief een beeldscherm voor thuis.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Amber Sertons, 073-6924794.

 

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.