Functioneel beheerder - Level 7 (CCS)
Functioneel beheerder - Level 7 (CCS)
Functioneel beheerder - Level 7 (CCS)

ICT

Functioneel beheerder - Level 7 (CCS)

Met de groei van VLC & Partners neemt ook de vraag voor onze IT afdeling toe. Enerzijds op het gebied van conversies, door de regelmatige overnames van kantoren en portefeuilles, maar ook op het gebied van digitalisering (o.a. aanvraagstraten, Mijn omgeving, robotisering, workflow). Cruciaal is daarin de rol van ons systeem Level 7. Ben jij de expert die we zoeken?

Over de functie en jouw verantwoordelijkheid

Je onderhoudt en ontwikkelt samen met drie collega’s ons assurantiesysteem en onze 'Mijn omgeving'. Je adviseert je collega's bij het oplossen van knelpunten of tweedelijns incidenten. Je implementeert nieuwe functionaliteiten en houdt je bezig met de inregeling van nieuwe producten en wijzigingen van de bestaande functionaliteiten en producten. Meedenken over verbeteringen is een must. Naast deze werkzaamheden leid je zelfstandig of draai je IT projecten om voor VLC het verschil te maken in vergaande digitalisering van zowel Front- als Backoffice, maar ook op het gebied van Robotisering.

Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden werk je nauw samen met Business Sales, Finance, IT en onze Partners CCS, Bugs Business, Canon, DIKW, Formetis en Docspro.

Wie zoeken wij?

Momenteel zijn we op zoek naar een kandidaat met kennis van zowel Level 7 van CCS als applicatiebeheerder, maar ook met een ambitie en/of ervaring op het gebied van IT projectmanagement.

Verder beschik je over de volgende functievereisten:

  • HBO werk- en denkniveau
  • 5+ jaar relevante werkervaring
  • Kennis van zowel CCS Level 7 als applicatiespecialist/functioneel beheerder
  • Ervaring met projectmanagement en Agile aanpak
  • Brede kennis van en interesse in technische IT systemen
  • Affiniteit met de zakelijke verzekeringsbranche is een pré
  • Ambitie om door te groeien in IT projectmanagement
  • Fulltime beschikbaar

Wat wij bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand. Ook is er een excellente studieregeling voor het verder ontwikkelen van je carrière binnen VLC & Partners.

Voor de uitoefening van jouw functie ontvang je een mobiele telefoon en een laptop (Microsoft Surface Pro), inclusief een beeldscherm voor thuis.

De organisatie

VLC & Partners heeft een vestiging in ’s-Hertogenbosch, Den Haag, de Bilt, Tilburg, Apeldoorn en Breda. Den Bosch zal jouw standplaats worden, vanwege de standplaats van de overige teamleden. We werken ook (helemaal vanwege de huidige COVID-19 maatregelen) vanuit huis, maar we vinden het natuurlijk belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien dus zijn we ook regelmatig op kantoor.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marlon Jansen, 073-6924794.

 

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.