HR Assistent
HR Assistent
HR Assistent

Team HR

HR Assistent

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en ben jij een talent in organiseren en nooit te beroerd om collega’s in HR gerelateerde zaken wegwijs te maken? Zie jij het als een uitdaging om onze HR-afdeling beter te maken in makkelijke en correcte processen? Dan ben jij de HR-assistent die wij zoeken!

Over de functie en jouw verantwoordelijkheid

Als HR-medewerker ben je onderdeel van het HR-team(s) van VLC & Partners. Je werkt nauw samen met je collega’s uit het team, bestaande uit een HR-manager, 1/2 HR-adviseur en 1 recruiter. Met jouw skills, kennis en ervaring help je het team om de HR administratieve gerelateerde taken over te nemen en inzichtelijk te maken.

 

Dagelijks komen er meerdere vragen bij het team HR te liggen. Dan mag je denken aan vragen over zwangerschapsverlof, vakantie, salaris, ziekte en declaraties. Daarom zoeken we iemand die bekend is met het te woord staan van collega’s over deze verschillende vragen. Daarnaast zijn er ook zaken zoals het opmaken van contracten en werkgeversverklaringen. Maar ook bijv. het inzichtelijk maken voor teamleiders hoe het staat met scholing en evt. doorverwijzen naar een HR adviseur over voortgangsgesprekken.

 

Onze organisatie heeft een vestiging in ’s-Hertogenbosch en in Den Haag. Afhankelijk van jouw voorkeur wordt één van deze locaties jouw standplaats. We werken ook een groot deel vanuit huis, maar we vinden het ook belangrijk om je collega’s te blijven zien dus zijn we ook regelmatig op kantoor.

Hoe ziet een dag eruit?

Vandaag begint de dag met een kleine opstart op kantoor. We drinken samen een lekkere kop koffie of thee. Eerst bespreken wat er is gebeurd de afgelopen tijd en of er nog zaken belangrijk zijn voor vandaag.

 

Na de start maak je voor jezelf een agenda op om goed aan de slag te gaan. Eerst aan de slag met de mailbox die alweer aardig vol zit met verschillende vragen. Vanmiddag nog overleg met een collega van HR om even bijgepraat te worden over de HR ontwikkelingen binnen VLC & Partners.

 

In de middag tijd om lekker te lunchen en een wandelingetje te maken.

 

Voor je alweer aan de slag kan staat er een collega aan je bureau met een vraag. Als je daarmee klaar bent is er nog snel wat tijd over om koffie te halen voor het volgende overleg.

 

Met nog een aantal zaken op de to-do lijst ga je snel aan de slag met wat mails beantwoorden en in orde maken en voor je het weet is de dag alweer voorbij gevlogen. Wellicht dat je niet aan alles toe bent gekomen maar morgen is weer een dag!

Functievereisten

  • MBO + of HBO werk- en denkniveau verkregen door ervaring of opleiding in de richting van bijv. HRM;
  • Toe aan een nieuwe stap in je carrière;
  • Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (32 uur is bespreekbaar);
  • Wat helpt is kennis van oa. AFAS en MS Office;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Handig in zaken organiseren.

Wat wij bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 20 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand + 8 vakantiedagen die zijn ondergebracht in een keuzebudget. Ook is er een excellente studieregeling voor het verder ontwikkelen van je carriere binnen VLC & Partners.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar hrm@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Alexander Osse, 06-51 37 77 74