HR business partner
HR business partner
HR business partner

HR business partner

Ben jij dé HR business partner die zich vastbijt in verschillende HR onderwerpen? Word jij vrolijk van afwisseling, doelgerichtheid en doorontwikkeling en ben jij een stevige persoonlijkheid en weet je van aanpakken? Wegens uitbreiding van ons HR-team zijn wij op zoek naar een ervaren, gedreven en ambitieuze HR business partner.

Functieomschrijving

Geen dag is hetzelfde en daar weet jij goed mee om te gaan! Je bent het eerste aanspreekpunt voor (senior) management binnen de business lines waar jij voor verantwoordelijk bent. Je adviseert en ondersteunt hen bij de diverse HR onderwerpen die dagelijks de revue passeren, zoals o.a. instroom-doorstroom-uitstroom, performance management, verzuimmanagement, etc. Je toetst regelmatig het beleid en de processen en bespreekt deze binnen het HR team. Je stelt tevens verbeteringen voor hoe we onze HR dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren.

Binnen het HR team werk je op (tactische en strategische) HR onderwerpen samen met een andere HR business partner. Te denken valt daarbij aan werving op de huidige krappe arbeidsmarkt, employer branding, onboarding, maar ook het verder ontwikkelen van performance management en duurzame inzetbaarheid zijn onderwerpen die op de agenda staan.

Daarnaast vind je het een uitdaging om bij te dragen aan processen rondom fusies en overnames, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en integratieprocessen.

Wat wij vragen

Je hebt een proactieve houding, weet je verantwoordelijk te nemen en bent een echte teamplayer. Je deinst niet terug voor complexiteit en werkt graag mee aan het bedrijfsssucces. Je bent tevens gewend te werken met (hoogopgeleide) professionals. Jij hebt ambitie en wil je de komende jaren nog verder ontwikkelen binnen het brede HR vakgebied.

Verder beschik je over:

  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau, bij voorkeur richting HRM, arbeidsrecht of arbeidspsychologie;
  • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk;
  • Je bent resultaatgericht: zelfstandig, maar ook samen met het team;
  • Ervaring met fusies en overnames, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en integratieprocessen is een absolute pré;
  • Kennis van AFAS is een pré;
  • Je vindt het niet erg om te reizen tussen onze locaties (voornamelijk Den Bosch en Den Haag).

Wat wij bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Je werkplek

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. Je maakt onderdeel uit van het Team HRM. De vestiging in Den Bosch of Den Haag zal jouw standplaats worden, waarbij je bereid bent te reizen naar de andere locaties. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marlon Jansen, 073-6924794.