Intern adviseur pensioen voor internationale klanten - Employee Benefits
Intern adviseur pensioen voor internationale klanten - Employee Benefits
Intern adviseur pensioen voor internationale klanten - Employee Benefits

Intern adviseur pensioen voor internationale klanten - Employee Benefits

Vind jij het een uitdaging om voor onze internationale klanten advies te geven inzake pensioen?

Functieomschrijving

Als Intern Adviseur Pensioen ben je verantwoordelijk voor het beheer van de toegewezen zakelijke pensioenrelaties. Je ondersteunt in het Klantenteam Pensioen, Zorg & Verzuim de adviseur bij het beheren en acquireren van relaties. Je bent samen met deze adviseur het aanspreekpunt van de klant en daarmee verantwoordelijk voor de goede en adequate afhandeling van de klantvraag. Je werkt in het accountteam voor Internationale klanten en vormt zo een succesvol team dat de klant optimaal bedient.

Wat wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door ervaring en/of opleiding
  • Bij voorkeur relevante ervaring bij een makelaar
  • Aantoonbare commerciële- en adviesvaardigheden
  • WFT Pensioen, WFT Vermogen en WFT Basis (WFT Inkomen is een pre)
  • Sterk ontwikkeld gevoel voor klanten
  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar de werkelijke drijfveren van onze klanten
  • Gevoel en visie voor de toekomstige ontwikkelingen in ons vakgebied
  • Proactief, stressbestendig, flexibel en goed kunnen plannen en organiseren
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Je werkplek

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. Je maakt onderdeel uit van het Team Employee Benefits. De vestiging in Den Haag zal jouw standplaats worden, vanwege de standplaats van de overige teamleden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marlon Jansen, 073-6924794.