Intern adviseur Zorg & Inkomen
Intern adviseur Zorg & Inkomen
Intern adviseur Zorg & Inkomen

Intern adviseur Zorg & Inkomen

Staat de klant voor jou centraal? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant voorzien wordt van de allerbeste ondersteuning op het gebied van Inkomen, Zorg en verzuim? Ken jij de klant door en door en weet je wat hij nodig heeft? Voor nu én voor in de toekomst? Herken jij commerciële kansen en weet je met jouw vaardigheden die om te zetten in mooie adviesopdrachten? En eet jij op vrijdag een (vegetarisch) worstenbroodje, op ons gezellige kantoor in 's-hertogenbosch, met ons mee? Dan ben jij de Intern Adviseur Inkomen, Zorg & verzuim die we zoeken!

 

Jouw verantwoordelijkheden

Als Intern Adviseur zorg & inkomen ben je verantwoordelijk voor het beheer van de toegewezen zakelijke klanten, met focus op MKB. Jij bent de primaire gesprekspartner van de MKB-ondernemer en vorm samen met collega's een succesvol team dat de klant optimaal bedient. Daarnaast ondersteun je de consultants met het beheren en acquireren van relaties. Je bent samen met deze consultants het aanspreekpunt van de klant en daarmee verantwoordelijk voor de goede en adequate afhandeling van de klantvraag. 

 

Wat vragen we van jou?

  • MBO + werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • WFT Basis en WFT Inkomen;
  • Communicatief vaardig;
  • Analytisch inzicht;
  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar de werkelijke drijfveren van onze klanten;
  • Proactief, stressbestendig, flexibel en goed kunnen plannen en organiseren.

Wat hebben wij te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen, waarvan 5 vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, extra pensioen of extra salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De Organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord. Onze organisatie telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn.

 

 

Je werkplek

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden, vanwege de standplaats van de overige teamleden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Charlotte Klein- Delsine, 06-81746558.