(Junior) Acceptant Volmacht
(Junior) Acceptant Volmacht
(Junior) Acceptant Volmacht

(Junior) Acceptant Volmacht

 

Voor ons ambitieuze volmachtbedrijf Chabot Assuradeuren zijn wij op zoek naar een vlotte, spontane, deskundige en professionele acceptant. Ben jij een gedreven acceptant die niet terugdeinst voor ingewikkelde risico’s of lijkt het jou leuk om opgeleid te worden tot acceptant dan zoeken wij jou.

 

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de acceptatie en het beheer van de zakelijke en particuliere volmachtportefeuille. Je accepteert risico’s, maakt offertes, verzorgt specials en je werkt actief mee aan conversies. Daarnaast vind jij het leuk om te bouwen aan en in een ambitieuze organisatie in ontwikkeling.

Klanten kunnen ervan op aan dat wijzigingen goed worden doorgevoerd, polissen correct worden opgemaakt, en dat de naverrekening goed wordt afgewikkeld.. Je bent secuur en signaleert waar er verbeteringen mogelijk zijn. Je kent het productenpallet van de volmachtgevers om zo een passend voorstel te maken Je werkt in deze functie samen met de interne klantadviseurs om de klanten in onze portefeuille te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen corebusiness.

Wij zoeken collega’s voor de volgende disciplines: Brand, AVB, Motor en Inkomen.

Wat vragen wij?

Je hebt kennis van bedrijfsmatige schadeverzekeringen, waardoor je kwaliteitsbewust bent en in staat om een hoogwaardige, klantvriendelijke dienstverlening te leveren. 

Je werkt zelfstandig en neemt jouw verantwoordelijkheden, maar daarnaast ben je een teamspeler en help je ook graag je collega’s te verbeteren en te motiveren. In deze functie is accuratesse en een oplossingsgerichte instelling ook benodigd.
 

Je herkent je daarnaast in onderstaande functie-eisen:

- MBO+/HBO werk- en denkniveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Minimaal Wft diploma Adviseur Schade Zakelijk;
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de verzekeringsbranche;
- Kennis van ANVA/level is een pre.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen, waarvan 5 vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, extra pensioen of extra salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Amber Sertons door te mailen naar wervingenselectie@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gerda Schuurman (Directeur Volmachten) via gerda.schuurman@vlc-partners.nl of 06-14849649.

 

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.