Den Bosch

Medewerker Contractbeheer Particulieren

Administratie rondom de polissen van onze klanten die perfect op orde is, daar zorg jij voor. Je maakt polissen op en verwerkt deze na het beoordelen ervan op inhoud en volledigheid. De kwaliteit van de administratie en registratie is hierin erg belangrijk dus je werkt secuur en verliest het belang van een tevreden en zorgeloze klant niet uit het oog. In het Private Insurance team waar je komt te werken, werk je zowel samen met collega’s als zelfstandig. We vinden het belangrijk dat er een goed teamgevoel is, dus werken we zowel op kantoor als thuis.

De belangrijkste eisen op een rij:

  • MBO+ werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • WFT Basis en WFT Adviseur Schade Particulier, geen harde eis wel een pré als je deze hebt;
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling.
 

Wat vragen wij van jou?

Bij VLC & Partners zijn we altijd op zoek naar verbetering dus ook jouw initiatief op verbeteringsmogelijkheden wordt gewaardeerd. Je denkt actief mee over hoe we de klant kunnen ontzorgen door de administratie aan de achterkant piekfijn te laten verlopen. Klant- en resultaatgericht werken doe je van nature en je kunt ook in drukke tijden het overzicht bewaren en de juiste  prioriteiten stellen. Klanten willen goed en snel geholpen worden dus kwaliteit en snelheid moet je kunnen combineren.

Ons aanbod

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 20 vakantiedagen en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand + 8 vakantiedagen die zijn ondergebracht in een keuzebudget. Ook is er een excellente studieregeling voor het verder ontwikkelen van je carriere binnen VLC & Partners.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met onze HR Adviseur Alexander Osse (alexander.osse@vlc-partners.nl of 073-6924855).

Geen vragen en meteen reageren? We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

 

Het sollicitatieproces bestaat uit meerdere gesprekken o.a. met de manager en HR.