Medewerker Contractbeheer Particulieren - Private Insurance
Medewerker Contractbeheer Particulieren - Private Insurance
Medewerker Contractbeheer Particulieren - Private Insurance

Medewerker Contractbeheer Particulieren - Private Insurance

Administratie rondom de polissen van onze klanten die perfect op orde is, daar zorg jij voor. Je maakt polissen op en verwerkt deze na het beoordelen ervan op inhoud en volledigheid. De kwaliteit van de administratie en registratie is hierin erg belangrijk dus je werkt secuur en verliest het belang van een tevreden en zorgeloze klant niet uit het oog. In het Private Insurance team waar je komt te werken, werk je zowel samen met collega’s als zelfstandig. We vinden het belangrijk dat er een goed teamgevoel is, dus werken we zowel op kantoor als thuis.

Wat vragen wij van jou?

Bij VLC & Partners zijn we altijd op zoek naar verbetering dus ook jouw initiatief op verbeteringsmogelijkheden wordt gewaardeerd. Je denkt actief mee over hoe we de klant kunnen ontzorgen door de administratie aan de achterkant piekfijn te laten verlopen. Klant- en resultaatgericht werken doe je van nature en je kunt ook in drukke tijden het overzicht bewaren en de juiste  prioriteiten stellen. Klanten willen goed en snel geholpen worden dus kwaliteit en snelheid moet je kunnen combineren. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • MBO+ werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • WFT Basis en WFT Adviseur Schade Particulier, geen harde eis wel een pré als je deze hebt;
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling.

Ons aanbod

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met Marlon Jansen (wervingenselectie@vlc-partners.nl of 073-6924794).

We zien je motivatie en cv graag tegemoet! 

 

Acquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld.