Medewerker contractbeheer Risk
Medewerker contractbeheer Risk
Medewerker contractbeheer Risk

Medewerker contractbeheer Risk

Ben je een echte teamplayer en ben je een administratieve kei? En doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw collega's de allerbeste ondersteuning krijgen op het gebied van polisbeheer? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

Wat wij vragen

Je maakt de polissen op en zorgt dat verzekeringen goed gemuteerd worden. Je schakelt op een prettige manier met collega's en zorgt ervoor dat systemen correct gevuld zijn. Jij bent nauwkeurig en krijgt energie van het secuur verwerken van gegevens. Dankzij jouw inspanning is het mogelijk om maatwerk te leveren aan de klant. Jij verzorgt alle administratieve zaken die hierbij komen kijken. Wat ga je precies doen?

 

 • Opmaak en verwerking van polissen, voor volmacht en beurs;
 • Factureren en nota verwerking;
 • Het verzorgen van prolongatie, mutaties en naverrekeningen;
 • Het berekenen en controleren van premies;
 • Het uitvoeren van UBO onderzoeken.

 

Uiteraard heb je ook regelmatig contact met je collega’s voor onder meer het delen en voorzien van informatie. Een inhoudelijke en interessante functie, die goed past bij iemand die zelfstandig kan werken en dienstverlenend ingesteld is.

Functie-eisen

We verwachten dat je affiniteit hebt met zakelijke verzekeringen en al enige ervaring binnen de sector met je meebrengt. Het team zoekt een gezellige, toegankelijke collega die eigenwijs genoeg is om ons nog wat te leren en zelf ook open staat voor nieuwe kennis en ervaring.

 

 • Je beschikt minimaal over MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft basis of bereid dit op korte termijn te halen;
 • Ervaring met Level 7 (CCS) is een pré;
 • Ervaring met E-ABS is een pré;
 • Je bent handig met MS Excel;
 • Je bent communicatief vaardig, leergierig en werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je hebt ervaring met het opmaken van polissen;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat wij bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen, waarvan 5 vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, extra pensioen of extra salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Je werkplek

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. Jouw standplaats is bij absolute voorkeur locatie Den Bosch. Eventueel zal bij uitzondering locatie Den Haag bespreekbaar zijn.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marlon Jansen, 073-6924794.

 

 

 

Aquisitie n.a.v deze vacature wordt niet op prijs gesteld