Medewerker Prolongatie en Maatschappijen
Medewerker Prolongatie en Maatschappijen
Medewerker Prolongatie en Maatschappijen

Medewerker Prolongatie en Maatschappijen

Kom jij het Finance team in ’s-Hertogenbosch versterken? Dit hechte topteam zoekt elkaar zowel op kantoor, maar ook tijdens een borrel op het terras op. Zij werken gezamenlijk aan de optimale dienstverlening voor onze klanten. In deze rol ben je de spin in het web aangaande de verschillende betalingen en prolongaties van onze klanten. Ga jij deze uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie aan?

Je maakt onderdeel uit van het Team Finance; het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de betalingen en facturen van klanten. Daarbij is het belangrijk dat je inzicht hebt in welke betalingen op de juiste manier worden behandeld. Iedere dag is ook weer anders, bijvoorbeeld door vragen van collega’s en verzekeraars. Om dit goed te kunnen oppakken heb jij de juiste onderzoekende instelling nodig, waarbij je geregeld contact legt zowel in- als extern. Jij haalt dus energie uit het oplossen van administratieve verschillen. Jij bent tevens niet bang om kritisch te kijken naar de processen en mogelijk ook verbeteren waar nodig, uiteraard in teamverband.

 

De taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen zijn onder andere:

 • Het verwerken van de prolongaties, zowel beurs, volmacht als provinciaal;
 • Het opmaken van de rekening couranten van de provinciale maatschappijen;
 • De termijnafsluitingen van de volmacht en de beurs maatschappijen en hele administratieve afwikkeling daarvan;
 • Het verwerken van de poststroom voor team maatschappijen, zowel fysiek als digitaal.

Wat wij vragen

 • MBO / HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding en/of relevante werkervaring;
 • Kennis van facturering en beheer rekening courant;
 • Gedegen kennis van Excel;
 • Werkervaring binnen de verzekeringen of een intermediair is een pré;
 • Kennis van de Level-applicatie van CCS is een pré;
 • Analytisch, kritisch, oog voor detail;
 • Collegiaal ingesteld.

Wat wij bieden

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen, waarvan 5 vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, extra pensioen of extra salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Je werkplek

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden, vanwege de standplaats van de overige teamleden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Charlotte Klein- Delsine, 06-81746558.