Private Insurance medewerkers | Den Bosch | 32 uur
Private Insurance medewerkers | Den Bosch | 32 uur
Private Insurance medewerkers | Den Bosch | 32 uur

Private Insurance

Private Insurance medewerkers | Den Bosch | 32 uur

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle klanten die telefonisch of per mail contact opnemen. Je beheert de bestaande verzekeringsportefeuille op schadegebied en bouwt deze uit. Je adviseert de klant en brengt offertes uit om zo te komen tot het best passende resultaat. Het belang van de klant staat in alles wat je doet centraal.

Je maakt onderdeel uit van het Team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op de persoonlijke omstandigheden. 

De belangrijkste eisen op een rij:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • WFT Basis en WFT Adviseur Schade Particulier;
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling bij verzekeraars.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar authentieke collega’s die zowel hun passie voor het adviseren van particuliere klanten als hun professionaliteit verder willen ontwikkelen. Je bent klant- en resultaatgericht. Je beschikt over overtuigingskracht en je wil leren, zowel op commercieel vlak als vanuit je professie om op zeer natuurlijke wijze in te springen op de wensen van de klant. Daarnaast ben je in staat om goed overzicht te bewaren en de juiste prioriteit te stellen, dit met als doel om de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Initiatief en ondernemerschap zijn voor jou belangrijke kwaliteiten. Innovatief denken en handelen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Ons aanbod

Jouw gedrevenheid wordt bij ons beloond; er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn brede doorgroeimogelijkheden. Ook hechten we waarde aan pro-activiteit en de vrijheid van het individu. Het private insurance vak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 25 standaard vakantiedagen.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met onze HR Adviseur Anne-Karlijn van der Linden (a.k.vanderlinden@vanlanschotchabot.com of 073-6924709).

Geen vragen en meteen reageren? We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar p.hrm@vanlanschotchabot.com.

Het sollicitatieproces bestaat uit meerdere gesprekken o.a. met de manager, HR en eventueel iemand van de directie.