Schadebehandelaar / Claimbehandelaar Inkomen & Verzuim
Schadebehandelaar / Claimbehandelaar Inkomen & Verzuim
Schadebehandelaar / Claimbehandelaar Inkomen & Verzuim

Employee Benefits

Schadebehandelaar / Claimbehandelaar Inkomen & Verzuim

Wil jij de regie in het totale behandelingsproces met als doel een correcte en tijdige uitbetaling van de verzuim- en werknemersuitkeringen aan werkgevers? En vind jij het leuk om zaken uit te zoeken en weet jij hiervoor oplossingen te bedenken? Dan zoeken wij jou!

 

Schadebehandelaar / Claimbehandelaar Inkomen & Verzuim

Locatie: Den Bosch

Urenomvang: 32-40 uur per week

 

Wij zoeken een collega met verantwoordelijkheidsgevoel. Je wordt in deze rol namelijk verantwoordelijk voor de schadebehandeling van verzuim- en werknemersverzekeringen. Daarbij horen de volgende werkzaamheden:

 • Aanmaken van schadedossiers;
 • Opvragen en verstrekken van benodigde informatie aan klanten;
 • Verwerken van mutaties;
 • Controleren en afwikkelen van schadeuitkeringen;
 • Controleren van sanctie-/regelgeving;
 • Aanspreekpunt voor werkgevers.

Wat vragen wij?

 • Ben jij nauwkeurig en heb je dus écht oog voor detail?
 • Ben jij klant- en oplossingsgericht?
 • Beschik jij over minimaal MBO4/HBO-niveau?
 • Beschik jij over WFT Inkomen? Of vind je het interessant om deze opleiding bij ons intern te behalen en je verder te verdiepen in dit vakgebied?
 • Ben jij voor minimaal 32 uur per week beschikbaar?
 • En eet je op vrijdagen samen met het gezellige team een (vegetarisch) worstenbroodje mee?

Wat bieden wij?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

 

Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

Wat is VLC & Partners voor organisatie?

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

 

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. De vestiging in Den Bosch zal jouw standplaats worden. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We komen dan graag met je in contact. Stuur je CV met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marlon Jansen, 073-6924794.

 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.