Schadebehandelaar | Den Bosch
Schadebehandelaar | Den Bosch
Schadebehandelaar | Den Bosch

Claims

Schadebehandelaar | Den Bosch

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wij breiden ons team claims uit. Word onze nieuwe schadebehandelaar motorrijtuigen in Den Bosch.

Als schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het analyseren en beoordelen van motorrijtuigschaden en je verzorgt de administratie van de zelfstandig genomen besluiten om een zorgvuldige, snelle en correcte afwikkeling te realiseren die bijdraagt aan onze hoge klanttevredenheid.  

Wat vragen wij van jou?

Van Lanschot Chabot/Mandema & Partners is op zoek naar meerdere schadebehandelaars (zowel fulltime als parttime) die hun passie voor het behandelen van motorrijtuigschaden verder willen ontwikkelen. Je bent klant- en resultaatgericht. Je beschikt over overtuigingskracht en bent accuraat. Daarnaast ben je in staat om goed overzicht te bewaren en de juiste prioriteit te stellen, dit met als doel om de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden waarbij je je goed kunt inleven in de situatie van de klant. Je let op details, ook onder hoge tijdsdruk en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Ook kandidaten met minder ervaring nodigen wij uit om te solliciteren. Wij hebben mogelijkheden op diverse niveaus.

De belangrijkste eisen op een rij:

  • MBO+ werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Aantoonbare ervaring schadebehandeling in Volmacht en provinciaal (minimaal 3 jaar);
  • In het bezit van M&S modules aansprakelijkheid, OVS en materiële schade;
  • WFT Schade Zakelijk, WFT Schade Particulier, WFT Basis en Permanent Actueel;
  • Proactief, stressbestendig, flexibel en je kunt goed plannen en organiseren.

Ons aanbod

Jouw gedrevenheid wordt bij ons beloond; er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn brede doorgroeimogelijkheden. Ook hechten we waarde aan pro-activiteit en de vrijheid van het individu. Het risicomanagement vak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 25 standaard vakantiedagen en kent een prima pensioenregeling.

Solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met onze HR Adviseur Anne-Karlijn van der Linden (a.k.vanderlinden@vanlanschotchabot.com of 073-6924709).

Geen vragen en meteen reageren? We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Mail naar p.hrm@vanlanschotchabot.com.

 

Het sollicitatieproces bestaat uit meerdere gesprekken o.a. met de manager, HR en eventueel iemand van de directie.