Schadebehandelaar Particulieren
Schadebehandelaar Particulieren
Schadebehandelaar Particulieren

Volmacht

Schadebehandelaar Particulieren

Ben jij een Schadebehandelaar die zich breed wil ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor het team schade Particulier van VLC & Partners zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die creatief en inlevend te werk gaat.

Over de functie en jouw verantwoordelijkheid

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor 24-32 uur per week die ervaring heeft met schadebehandeling en het daarnaast leuk vindt zich breder te ontwikkelen in het schadevakgebied. Wij zijn een hecht team dat multi-branche werkt. Je neemt een actieve rol, zowel bij het opzetten van het dossier, tijdens de bewaking van de termijnen en tijdens de afwikkeling. Je weet hierin je mannetje te staan. Slecht nieuws brengen is iets wat je natuurlijk afgaat. Je behandelt particuliere schade van Brand, Motor, Reis tot Aansprakelijkheid.

Wie zoeken wij?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van WFT Schade Particulier (WFT Schade Zakelijk gewenst);
  • Je hebt enkele jaren ervaring in het behandelen van particuliere schadeclaims, waaronder volmacht;
  • Je hebt de ambitie om door te leren;
  • Ervaring met CCS (level 7) is een pré;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Nederlandse taal;
  • Beschikbaar voor 24-32 uur per week.

Wat bieden wij?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent. Bij ons heb je standaard 28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en er bestaat de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen/verkopen. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en hebben we een halve 13e maand. Ook is er een excellente studieregeling voor het verder ontwikkelen van je carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en Private Insurance. Door schaalgrootte bieden we het hoofd aan complexe risicovraagstukken die zich aandienen.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Den Haag, de Bilt, Tilburg, Apeldoorn en Breda. Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. Onze specialisten helpen ondernemers en ondernemingen om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Marlon Jansen door te mailen naar wervingenselectie@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gerda Schuurman (Directeur Volmachten) via gerda.schuurman@vlc-partners.nl of 06-14849649.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.