Schadebehandelaar Particulieren Volmacht
Schadebehandelaar Particulieren Volmacht
Schadebehandelaar Particulieren Volmacht

Schadebehandelaar Particulieren Volmacht

 

Vind jij het leuk om mensen te helpen en wil jij je breder ontwikkelen? Voor het team Schade Particulier van VLC & Partners zijn wij op zoek naar een collega die creatief en inlevend te werk gaat. Word jij onze nieuwe Schadebehandelaar?

Over de functie en jouw verantwoordelijkheid

Wij zijn het aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van alle schades van woonhuis, inboedel, auto, aansprakelijkheid tot aan reis. Wij willen bij een schade onze klant zo snel en adequaat mogelijk helpen. Je hebt dus enerzijds begrip voor de vervelende situatie van de klant, maar vraagt anderzijds door als een echte professional. Hierdoor ben je instaat om direct de schade af te wikkelen, extra informatie op te vragen of een expert in te schakelen. Je vindt het daarbij leuk om proactief mee te denken om ons werk nóg leuker te maken.

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een enthousiaste collega, waarbij we openstaan voor een ervaren kracht, of iemand die bereid is het vak nog te leren. Wij zijn een hecht team, die de nieuwe collega met open armen zullen ontvangen.

De vacature staat uit voor een urenomvang van 32 uur per week.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Jij bent nauwkeurig en heb je oog voor detail;
  • Jij bent klant- en oplossingsgericht;
  • Je bent in het bezit van WFT Schade Particulier (WFT Schade Zakelijk gewenst) of je bent bereid om deze opleiding bij ons intern te behalen en je verder te verdiepen in dit interessante vakgebied. Desalniettemis heb je ambities om door te blijven leren en ontwikkelen;
  • Je hebt bij voorkeur (geen vereiste) ervaring met CCS (level 7);
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Nederlandse taal;
  • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.

Wat bieden wij?

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

Bij ons krijg je 28 vakantiedagen, waarvan 5 vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand. Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten: extra verlof, extra pensioen of extra salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

De organisatie

VLC & Partners is dé Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. VLC & Partners gelooft in durf en ondernemerschap. Onze medewerkers begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak. Onze specialisten helpen ondernemers en organisaties om risico’s inzichtelijk te maken, te beheersen en te verzekeren. Ook voor Private Insurance, verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Ons bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers. We werken voor klanten in heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt en Apeldoorn. Er is ook ruimte om deels vanuit huis te werken, maar we vinden het belangrijk en gezellig om collega’s te blijven zien op onze kantoren.

Interesse en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan komen we heel graag in contact met jou! Stuur je cv met een korte motivatie naar wervingenselectie@vlc-partners.nl.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Amber Sertons door te mailen naar wervingenselectie@vlc-partners.nl of te bellen naar 073-6924794.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gerda Schuurman (Directeur Volmachten) via gerda.schuurman@vlc-partners.nl of 06-14849649.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.